Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
12-09-06, 02:00
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Μαρουσι
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Θελω τη βοηθεια σας για το ποσο θα κοστιζουν,απο που θα τα βρω και πως θα τα αποκτησω;
Το μοντελο που ψαχνω ειναι το caldina(1995-1997).
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 17-01-08 στις 18:52.
|
|
Re: Που μπορω να βρω μετωπα(φαναρια,μασκα,προφυλακτηρας) απο |
|
23-09-06, 17:48
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Re: Που μπορω να βρω μετωπα(φαναρια,μασκα,προφυλακτηρας) απο
Καλησπερα..Στους περισσοτερους μαντραδες που εχουν ΤΟΥΟΤΑ μπορεις να βρεις αυτα που ζητας..Αλλα γιατι να βαλεις φαναρια απο caldina?Ειναι πλαστικα και χειροτερης ποιοτητας απο τα δικα μας τα γυαλινα..Επισης δεν εχουν θεση για το ψειρακι πορειας και πρεπει να βαλεις και τα φλας τους οπου εκει εχει θεση για αυτα..Επισης οι προφυλακτηρες απο caldina ειναι σχεδον ιδιοι με τους δικους μας με εξαιρεση οτι εχουν φλας στα πλαινα τους..Υπαρχει μια caldina με ωραιο και σχετικα ανοιχτο προφυλακτηρα αλλα οσο και να εψαξα δεν τον βρηκα ολοι φερνουν τον απλο για να τον πουλανε φτηνα στους ταριφες..
Ασχετο, εχεις βαλει 3S-GTE?Αν ναι με τα ποσα αλογα?Μηπως σε λενε Πετρο?
|
26-09-06, 16:26
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Μαρουσι
|
|
τα φαναρια που ψαχνω εχουν μαυρο πλαισιο και ειναι πιο μουρατα(υπαρχουν στο φωτ. αλπουμ).Ρωτησα και εγω ενα μαντρα στη λαυριου και μου ειπε οτι το μοντελο που ψαχνω βγηκε σε μικρο αριθμο και δεν θα το βρω αν ψαξω.Βεβαια αν τα παραγγειλω μπορει να τα βρω αλλα η τιμη θα ειναι ενα προβλημα.Οι προφυλακτηρες που φορανε οι ταριφες προερχονται απο corona ιαπωνεζικο και οχι απο caldina.
Με λενε Ανδρεα και δεν εχω βαλει το 3s-gte στο carina μου ακομα.Το μοτερ θα ειναι απο gt-four ST205!
26-09-06, 16:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Κατι μου λεει οτι μιλατε για το ιδιο μοτερ
|
27-09-06, 11:12
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Ναι εκτος αν εννοει τισ διαφορετικες γενιες οπου καποιες εβγαιναν με AFM πχ Carlos Sainth ενω καποιες με ΜΑΡ οπως της GT4 νομιζω και σιγουρα της Caldina 97-99 με τα 260 αλογα..
Αν τα φαναρια εννοεις αυτα που ηταν με crystal γυαλι τοτε δεν υπηρχε μαμα τετοιο φαναρι, ηταν ολα aftermarket..Ηξερα ενα online μαγαζι που πουλαγε και φτηνα μαλιστα 225 μαζι με φλας νομιζω αλλα προσωρινα εκλεισε..
|
27-09-06, 11:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Πάρε στον Αντονώπουλο
2109945134.
|
28-09-06, 14:47
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Μαρουσι
|
|
Ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση που δειχνεται στο θεμα!Ο Αντωνοπουλος πρεπει να βρισκεται στον Αγιο δημητριο εεεε;;Θα παω το Σαββατο απο εκει γιατι θελω να αγορασω πισω φαναρια απο glanza '98 για το starlet μου.Μην ανησυχειται παιρνω ιδεες απο εσας για το πως θα βελτιωσω σωστα το carina της οικογενειας μου,αλλα μεχρι να το παρω στα χερια μου θα περασει καποιο χρονικο διαστημα οποτε ασχολουμε με το starleτακι(ΕΡ91)!!
Re: Που μπορω να βρω μετωπα(φαναρια,μασκα,προφυλακτηρας) απο |
|
02-10-06, 17:39
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Πηγες στον Αντωνοπουλο?Για πες μας και τη γνωμη που αποκομισες και αν βρηκες τα φαναρια και σε τι τιμες..
|
03-10-06, 14:17
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Μαρουσι
|
|
Πηγα το Σαββατο αλλα ηταν κλειστος.Βεβαια θα ξαναπαω,αν οχι αυτη την εβδομαδα σιγουρα την επομενη!Το μαγαζι του δεν ηταν και τοσο μεγαλο,μικρο μου φανηκε.Δεν μπηκα μεσα για να μπορεσω να κρινω καλυτερα αλλα επιφυλασομαι για το μελλον.
06-10-06, 16:40
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Μαρουσι
|
|
Φιλε carinaman,πηγα σημερα στον Αντωνοπουλο και τον ρωτησα για τα πραγματα που χρειαζομαι απο το caldina.Ο τυπος μου ειπε οτι μπορει να τα φερει ως μετωπα(φαναρια,μασκα,προφυλακτηρας) και θα κοστισουν 450ευρω!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15919399 seconds (81,17% PHP - 18,83% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|