Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 299
Μπρελοκ Corollaclub
λοιπον μου περισεψαν κατι ρεταλια απο 1 ρουχο και μου εδωσαν μια ιδεα. να φτιαξω μπρελοκ COROLLACLUB απο υφασμα (μια και μεταλλικο δεν μπορω να βγαλω).
εργαλεια: 1.κομματι πανι
2.pc-εκτυπωτη-χαρτι σιδεροτυπο
3.σιδερο-σιδεροστρα
4.κρικο μπρελοκ
5.μερακι...
οποιος θελει να το δει και να του πω πληροφοριες (δεν ειναι κατι δυσκολο) θα το εχω την παρασκευη στην συναντηση.
Ευχαρίστησε: 3
Δύναμη Σεβασμού: 515
Re: Μπρελοκ Corollaclub
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔΙΟΝΥΣΗΣ";p="
λοιπον μου περισεψαν κατι ρεταλια απο 1 ρουχο και μου εδωσαν μια ιδεα. να φτιαξω μπρελοκ COROLLACLUB απο υφασμα (μια και μεταλλικο δεν μπορω να βγαλω).
εργαλεια: 1.κομματι πανι
2.pc-εκτυπωτη-χαρτι σιδεροτυπο
3.σιδερο-σιδεροστρα
4.κρικο μπρελοκ
5.μερακι...
οποιος θελει να το δει και να του πω πληροφοριες (δεν ειναι κατι δυσκολο) θα το εχω την παρασκευη στην συναντηση.
Παντα φιλικα,
Διονυσης
Διονύση,την Παρασκευή φέρε και ένα κομμάτι για εμένα
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 299
φιλε Νικο πολυ ευχαριστως να σου φερω και να φερω σε ολους. αλλα δεν εκανα πολλα 2-3 εκανα δοκιμαστικα. βεβαια η τελικη του μορφη ειναι λιγο αλλιως δηλαδη εχει και κατι ραφες που επρεπε να γινουν. το αποτελεσμα πιστευω αγγιζει την τελειοτητα (Τοκος). εγω απλα ηθελα να να δειξω εναν τροπο κατασκευεις ενος απλου μπρελοκ. Λες να αρχισω να δεχομαι παραγγελειες? (χμμμμ δεν ειναι κακο)
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 392
Εμένα όλα αυτά μου αρέσουν όσο απλά και αν είναι, γιατί πάνω απ όλα δείχνουν την αγάπη και το μεράκι κάποιων παιδιών Καλού κακού δεν το κατοχυρώνεις κιόλας ρε φίλε?