Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > Ειμαι νεος

Ειμαι νεος καλως σας βρηκα και τα σχετικα

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
E101 Και Αναμνήσεις… Καλώς Σας Βρήκα!!!
Παλιά 14-07-06, 11:34
Το avatar του χρήστη sphinxgr
sphinxgr Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 227
sphinxgr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
E101 Και Αναμνήσεις… Καλώς Σας Βρήκα!!!

Καλώς σας βρήκα. Τον τελευταίο καιρό πετυχαίνω αρκετά αυτοκίνητα του club στους δρόμους και είπα να γραφτώ και γιατί όχι να πω και την ιστορία μου μιας και μόνο εσείς μπορείτε να με καταλάβετε!

Ήμουν κάτοχος ενός e101 1.3 88Ps. Ήταν το αυτοκίνητο που έμαθα να οδηγώ, το αυτοκίνητο που με συντρόφευσε για 5 χρόνια και μου χάρισε μοναδικές στιγμές και όσο νάνε θα μείνω για πάντα δεμένος μαζί του. Είναι οι στιγμές που έχεις περάσει μαζί του που σε κάνουν να μη το ξεχνάς. Τα χρόνια της μελέτης βιβλίων για ΜΕΚ, φυσικής και επιδράσεις σε οδήγηση στο όριο κλπ κλπ Τα χρόνια που κάθε βόλτα ήταν ένας αγώνας δρόμου. Μόνος σου ή με αντίπαλο, όσο και αν ήθελες να το καταπολεμήσεις ο ήχος πάνω από τις 5000 στροφές ήταν που δε σου επέτρεπε κάτι λιγότερο... Κόντρες με οτιδήποτε κινείτε στο όριο του παραλόγου, χρονομετρημένα σε επαρχιακές διαδρομές στη μέση της νύχτας με μοναδικό αντίπαλο το χρόνο και παρέα το 16βάλβιδο να δουλεύει στο όριο και ο χάρος να πλησιάζει καθημερινά. Να σε αγγίζει και να φεύγει Να βγαίνεις από το σπίτι και να μην ξέρεις αν θα γυρίσεις. (τουλάχιστον υπήρχε αυτογνωσία). Έφτασε η ώρα να αλλαχθεί η E101... Οι επιλογές λίγες, G6R 1.6 ή Civic VTi... Δύσκολη επιλογή... Τα χρόνια όμως είχαν περάσει και αρκετοί γνωστοί - άγνωστοι είχαν φύγει από τη ζωή από σχετικά δυστυχήματα. Υπάρχουν και άλλες προτεραιότητες εκτός από την ταχύτητα είπα! Ήταν ζήτημα μιας ημέρας, το είδα και το πήρα! ¨Ένα Smart!!! Κανείς δε το πίστεψε μόλις το είδε! Δε το μετάνιωσα ποτέ και 3 χρόνια τώρα μου φτιάχνει καθημερινά τη μέρα, δε θα το άλλαζα από 1ο αυτοκίνητο με κανένα άλλο 4τροχο! Δε θα καταλάβει κανείς αν δεν ζήσει μαζί του όπως δε θα καταλάβει κανείς τις εποχές της 101. Αλλάζουν οι προτεραιότητες με τα χρόνια ακόμα και στις πιο ακραίες περιπτώσεις...

Το Ε101 υπάρχει ακόμα και παρότι δεν ασχολούμαι καθόλου μαζί του, παρά τα 250.000km αν τύχει και αναγκαστώ να το οδηγήσω (1 -2 φορές το χρόνο) μου θυμίζει τις παλιές καλές εποχές... Οι χρόνοι του, η απόκριση του και γενικά τα πάντα μένουν ίδια. Είναι εθισμός!

Ήταν ένα απλό Ε101 το ξέρω, ήταν όμως αυτό που με συνόδεψε για 5 χρόνια στο όριο...

Καλώς σας βρήκα...
Παλιά 14-07-06, 12:00
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλώς τον...
Γιατί ρε φίλε, όμως;
ΓΙΑΤΊ;
Δεν βλέπεις εφιάλτες το βράδυ που το έχεις παρατήσει;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-06, 12:40
Το avatar του χρήστη sphinxgr
sphinxgr Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθήνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 227
sphinxgr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η αλήθεια είναι πως οι νύχτες είναι πλέον δύσκολες!!! Σίγουρα πάντως αν δεν έμενα Αθήνα θα ήμουν αγκαλιά με το G6R...!!! (και ο θεός βοηθός!!!)

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > Ειμαι νεος

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Καλώς σας βρήκα verso Ειμαι νεος 8 27-09-22 13:27
Καλώς σας βρήκα! jimakos92 Ειμαι νεος 9 29-04-13 12:06
Καλώς σας βρήκα alfisti75 Ειμαι νεος 4 06-10-09 19:00
Καλώς σας βρήκα !!! scorpios123 Ειμαι νεος 5 23-09-09 19:06
Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα...... Marko_Polo Ειμαι νεος 12 04-06-09 21:38

Page generated in 0,11055493 seconds (75,37% PHP - 24,63% MySQL) with 27 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com