Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
Τι Μπαταρια?
Παιδιά καλησπέρα!! Έμεινα από μπαταρία ρε γμτ και δυστυχώς έχει ξεκολλήσει το αυτοκόλλητο που δείχνει αμπέρ κλπ.Έχω Ε12 (TS) μήπως ξέρει κανείς στα σίγουρα τι μπαταρία παίρνει?Αν μπορείτε απαντήστε άμεσα!! thnx!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
Re: Τι Μπαταρια?
Σπυρο βρηκες μπαταρια?Την άλλαξες τελικα?
Αν δεν την αλλαξες ακόμη εχω ενα φιλο και μπορουμε να την βρουμε οικονομικα.
Εβαλα πριν 1 μηνα AC DELCO 60Amp με 60 ευρω.
Αν σε ενδιαφερει στειλε μηνυμα.
Κυριάκος.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 282
Την άλλαξα γιατί δεν γινόταν διαφορετικά,είχα ταξίδι να κάνω,thanks πάντως!Τελικά π@π@ριές μου είπαν από τον Γιαννίτσα ότι παίρνει 55άρα,πήγα στη ΤΟΥΟΤΑ στο Κηφισσό που είχα σταμπάρει μια ΤS στην έκθεση,άνοιξα το καπό και βρήκα άκρη μόνος: 60άρα!!!
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
Re: Τι Μπαταρια?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30";p="
Σπυρο βρηκες μπαταρια?Την άλλαξες τελικα?
Αν δεν την αλλαξες ακόμη εχω ενα φιλο και μπορουμε να την βρουμε οικονομικα.
Εβαλα πριν 1 μηνα AC DELCO 60Amp με 60 ευρω.
Αν σε ενδιαφερει στειλε μηνυμα.
Κυριάκος.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
οχι ρε παιδια δεν σημαινει οτι επειδη βρηκες 60 δεν παιρνει 55 απλα ειναι ποιο δυνατη.δεν θα χες προβλημα κ με την 55 εκτοσ αν εχεις φοτομενο ice.παντως κ παραπανω αμπερ να βρεισ ακομα καλυτερα το ολο θεμα ειναι η διαστασεις να ναι ιδιες για να κουμπονει οπως πρειπει κ να μην βριση πανω στο καπο προς θεου...