Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Συμβίωση Με Μία 320 Ε90
Παλιά 04-05-06, 23:58
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμβίωση Με Μία 320 Ε90

στις διακοπές του πάσχα πήγαμε στο διακοφτό στον θείο μου που έχει ο καινούργιο 320, όταν λοιπόν πήγαμε αίγειο για ψώνια, στον γυρισμό το έφερα εγώ, δρόμος επαρχιακός, και χωρίς κίνηση, μέσα 4 άτομα και γεμάτο πορτπαγκάζ,μόνο ευχάριστες εντυπώσεις μου έμειναν από τον κινητήρα καθώς τραβούσε παντού και πάντα ακόμα και με 6η μέσα, φυσικά ούτε λόγος για να βγάλω τα ελεκτρονικά , λοιπόν έχουμε και λέμε, καταπληκτικό μοτέρ, το τιμόνι του μπορώ να το χαρακτηρίσω σαν χειρουργικό εργαλείο, άψογο στήσιμο και αίσθηση, το μόνο κακό, οι χώροι του πίσω, 4 άτομα, 5ος με τίποτα, αλλά αυτά είναι λεπτομερειες.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που οδηγάω bmw, έχω οδηγίσει και ένα Ζ3 πειραγμένο 175 άλογα, ε παιδιά η 3αρα έστριβε καλύτερα και μόνο με την σκέψη, έπαθα πλάκα, την έχει οδηγίσει κανείς άλλος? εντιπόσεις?
Απάντηση με παράθεση
Re: Συμβίωση Με Μία 320 Ε90
Παλιά 05-05-06, 10:41
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Προσωπικά τα θεωρώ ως τα απόλυτα μηχανήματα οδήγησης. Γι αυτό και σε κάθε κατηγορία είναι τουλάχιστον 5 χιλιάρικα (και βάλε...βλέπε 3.16) πιο ακριβά απ τον ανταγωνισμό τους. Ότι πληρώνεις παίρνεις φίλε μου. Θα βγεί τώρα κανένας και θα πεί...ρε εγώ με το κορόλα μου της ρίχνω 2 κολώνες...συγχαρητήρια...αλλά οδήγηση δεν είναι μόνο να φεύγεις απ τα δυόδια. Άσε που και στην εθνική δύσκολα την ταπεινώνεις ακόμα και την 3.16. Μιλάμε για ΡΟΠΗ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ και τελική κοντερίσια στο 225...γύρω στα 205 καθαρά χιλιόμετρα. Όταν μπαίνω μέσα αισθάνομαι γαλήνη, κυριαρχία, στιβαρότητα, χλίδα, σοβαρότητα. Απόλυτα εργαλεία οδήγησης. Δεν είχα ποτέ μου....ο Θεός να με έχει καλά να αποκτήσω κάποτε όμως.
Παλιά 05-05-06, 11:07
jimbo Offline:

έτσι φίλε μου και εγώ, έρωτας από πιτσιρίκι, και τώρα μου λέει ο πατέρας μου που θέλει να αλλάξει αμάξι οτι θέλει saab, έλεος! είπες "Όταν μπαίνω μέσα αισθάνομαι γαλήνη, κυριαρχία, στιβαρότητα, χλίδα, σοβαρότητα", η μαγεία με τις bmw είναι η εξής, μπορεί να είναι και η σύζυγος και η ερωμένη, όταν θες απλά ζήτα το της και θα πηγαίνεις συνέχεια διπλωμένος και χωρίς άγχος! και όταν θες αυτό ακριβώς που προανέφερες!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-06, 11:18
popol@ros Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 244
popol@ros είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το τιμονι του ειναι αριστο , αλλα χειρουργικο εργαλειο δεν ειναι σε καμια των περιπτοσεων..... αν ηταν πιο κοντη η κρεμαγιερα ΝΑΙ...
απο εκει και μετα ΝΑΙ η 3αρα ειναι μακραν απο τα καλυτερα αυτοκινητα Money can buy την σημερον ημερα.......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-06, 04:36
jimbo Offline:

μα φίλε μου δεν είναι αργή η κρεμαγιέρα του, ίσα ίσα.... τώρα αν μου το συγκρίνεις με κανά πορσικό τότε οκ.... μην ξεχνάς την κατηγορία του αμαξιού
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-06, 14:17
Το avatar του χρήστη gazodog
gazodog Offline:
Μέλος

Μοντέλο: εε90
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 243
gazodog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Eγω μπηκα 2 φορες σε 320 κουπε ε46 συνοδηγος κανοντας απο 200 χιλιομετρα καθε φορα.Εντυπωσεις question δεν θα ελεγα και οι καλυτερες .Φορουσε μεσα απο την αντιπροσωπεια προγραμα και τελικο εξατμισεις με 38000 χλμ .Το αμαξι ειναι πραγματι χλυδι αλλα μεχρι εκει.Κοπανουσε ακομα και στο εθνικο δικτυο με μαμα αμορτισερ, το τζαμι εμπαζε αερα με αποτελεσμα οχι και τοσο ησυχο εσωτερικο (δεν εχει πλαισιο παραθυρου η πορτα), loud ειμασταν μονο 2 ατομα και τα τζαμια θολωναν καθε 3 λεπτα με αποτελεσμα ο οδηγος να ασχολειται συνεχεια με το κουμπι για το ξεθολωμα (ηλεκτρονικο) τα συμπερασματα δικα σας.

Υ.Γ α-Ειναι ατρακαριστο και πολλυ προσεγμενο(σερβις πλυσιμο και οχι λιωσιμο).
β-πολλα λεφτα λιγη ευχαριστηση
γ-θα προτιμουσα το σαμπ που θελει να παρει ο πατερας του φιλου, μιας και τα σουηδικα αυτοκινητα κατα την γνωμη μου ειναι μια κατηγορια απο μονα τους.
Παλιά 06-05-06, 15:06
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Το μονο καλο που εχουν ειναι η πισω κινησ...
Μπηκα και γω σε μια μερσεντε κομπρεσσορ δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα και τοσο ειναι πολυ σκληρα αμαξια να φανταστεις το κορολλα με κονι κιτρινα κοπανει πολυ λιγοτερο.Χλιδη ναι πιο πολυ μου αρεσαν τα θερμενομενα καθισματα(καλα μιλαμε ζεστανε τον κωλο πολυ γαματα) παρα ολο το αμαξι....

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-06, 15:49
jimbo Offline:

κάτσε ρε βασίλη μου συγκρίνεις τα mercedes με τα bmw? θα πέσει καμιά φωτιά να μας κάψει.... το ένα είναι αμάξι και το άλλο είναι ένα πολυτελέστατο σαλόνι πάνω σε ρόδες και τίποτα άλλο.... και όπως λές και εσύ καλά είναι μόνο για να μας ζεσταίνουνε τα πισινά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-06, 15:52
Το avatar του χρήστη gazodog
gazodog Offline:
Μέλος

Μοντέλο: εε90
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 243
gazodog είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Το μονο καλο που εχουν ειναι η πισω κινησ...
Μπηκα και γω σε μια μερσεντε κομπρεσσορ δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα και τοσο ειναι πολυ σκληρα αμαξια να φανταστεις το κορολλα με κονι κιτρινα κοπανει πολυ λιγοτερο.Χλιδη ναι πιο πολυ μου αρεσαν τα θερμενομενα καθισματα(καλα μιλαμε ζεστανε τον κωλο πολυ γαματα) παρα ολο το αμαξι....
Οποιος εχει corolla με Σουηδικες προδιαγραφες (πχ-εγω)εχει ζεστο πωπω και μεση fire ολο τον χειμωνα.Να φανταστεις καλοριφερ δεν ανοιγα.
Παλιά 06-05-06, 16:34
Το avatar του χρήστη DjBac
DjBac Offline:
Administrator

Μοντέλο: BMW Z4
Περιοχή: Βούλα
Δύναμη Σεβασμού: 498
DjBac είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μήπως είχε run flat λάστιχα και κοπάναγε? Εμένα έχει run flat, και τα πίσω ήδη πήραν πόδι!! Σειρά έχουν τα μπροστά!!!

Z4 3.0i SMG
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πρώτες γνώμες για corolla και fabia μετά από συμβίωση και με Anonymous ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 23 20-05-06 20:32

Page generated in 0,15978193 seconds (81,23% PHP - 18,77% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:46.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com