Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
!!!ύποπτο!!! |
|
27-04-06, 18:30
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
!!!ύποπτο!!!
Για να εισαστε εδω μεσα μελη,με Silver ή χωρις καρτα ολοι εχετε μια κοινη τρελα,αγαπη πως να τω πω ρε παιδια....ΑΝΩΜΑΛΙΑ(με την καλη εννοια παντα) με την TOYOTA και συγκεκριμενα με την [acronym:b01cfca8fa="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:b01cfca8fa] σας.
Ομως καπου εκει στο πληθος υπαρχουν και μερικοι που το παιζουν 2πορτο 3πορτο ή ακομα και 4πορτο με αμαξια διαφορετικης εταιριας απο της μαμας ΤΟΥΟΤΑ οπου να μοιραζονται τον χωρο του γκαραζ,του οικοπεδου ή του πεζοδρομιου απεναντι.
Ξεραστε τα ολα εντυπωσεις εμπειριες συγκρισεις!!!!
Και για να το παιξω καλος αρχιζω εγω..
Εκτος απο την Ε-90 μου,απεκτησα πριν μερικες μερες (Δωρο μου το εκαναν) και ενα Honda Civic του 70κατι καθαρα για να παιζω το αγαπημενο μου παιχνιδι απο μικρος τα Συγκρουομενα και σαν να μην μου εφτανε και αυτο ειναι και αυτοματο!!!Ελεος viking skull shoothim shoothim yell !!!
Αν και δεν θα μεινω ετσι ειμαι σε αναζητηση Corollas ΚΕ30 ή SR δεν συμβιβαζομαι με λιγοτερα...
Σειρα σας
27-04-06, 20:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγώ δεν έχω άλλο αλλά οι γονείς μου έχουν ένα RAV4 '04 και ένα swift του '05. Πολύ καλά αυτοκίνητα και τα 2!!!
|
27-04-06, 21:40
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
μια Α86 την gt παρακαλω :P
|
|
Re: !!!ύποπτο!!! |
|
28-04-06, 01:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
|
|
Re: !!!ύποπτο!!!
pwpwpali αλλης εταιριας αμαξια εννουμε!!
Το οτι εχει το Hachiroku ειναι Μεγαλο προσων αλλα ολο και κατι θα εχεις στο σπιτι που ντρεπεσαι για αυτο.
Για ψαξε.....
|
28-04-06, 01:42
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Το ΕΕ90 πέρασε στα χέρια μου πριν 4 χρόνια, όταν στην οικογένεια προστέθηκε ένα καινούργιο μέλος... Suzuki Grand Vitara 1.6L 3θυρο!! Δεν κωλώνει πουθενά! Το ξεκλέβω που και που από τον πατέρα μου για καμιά τσάρκα (άλλη φάση) ή καμία off-road απόδραση
Υ.Γ.: Σώτοοοο... μακάρι να μου έκαναν κι εμένα τέτοια δωράκια και ας ήταν και αυτόματα yell
|
|
|
28-04-06, 10:38
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Eγω εχω το κορολλα μου το g6 το προσεχω το γυαλιζω το σκεπαζω,βολτα βγαινει μονο για εκδρομεσ και συναντησεις χε χε!!!εχω του αδερφου μου το bmw 1800 για ξεκαβλ@μα,πολυ παντα μιλαμε!!!αν θελω βεβαια extreme πραγματα παιρνω του μπαμπα,αφου εγω το πλενω δεν λεει οχι,το nissan x-trail 2500 cc και το παω στα βουνα και στα λαγκαδια!!!τετρακινηση και λασπη πολυ ερωτας ρε παιδια!!!
|
28-04-06, 11:19
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
|
|
Διάφορα αυτοκίνητα που εχουν οι φιλοι μου στο συνεργειο και να ειναι καλα τα παιδια οποτε θέλω μου τα δινουν απο Ε36 316 BMW ωραία και πισωκούνα να μη ξεχνιώμαστε, SMART και το παρκαρεις παντου, HONDA CIVIC 1.4 του 99 με το ομορφο σχεδιο οχι σαν τα καινουργια.
Παντως σαν το κορολλακι μου κανένα!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
|
28-04-06, 12:50
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γερακας Αττικης
|
|
endurasKE-30 εσυ εισαι ο καλυτερος του χωριου και ποικιλια εχεις και τσαμπα τα εχεις αλιμονο σε εμενα που για να παρω το Scubi του παππου μια βολτα,κανω συνεχεια τον χαμαλη και στην τελικη δεν μου το δινει ποτε.
Ελα τωρα που ζεσταθηκαμε!!!!
28-04-06, 12:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Μπαμπάς:Rav4(χλιδή)
Sister:Yaris Vibe(τα κάνει όλα)
Αφεντικό:Rav 4(το καινούργιο)
Αδερφή αφεντικού: Land Cruiser diesel( και όμως κατάφερα και το κόλλησα...)
Με την οικογένεια της κοπέλας που δουλέυω έχω και γαμ@ τις σχέσεις και όποτε θέλω παίρνω τα αυτοκίνητα τους.
Κολλητός :corolla g6.
όπως καταλάβατε δεν καβαλάω κάτι άλλο εκτός από Toyota...
|
|
|
28-04-06, 13:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="43113
Αν και δεν θα μεινω ετσι ειμαι σε αναζητηση Corollas ΚΕ30 ή SR δεν συμβιβαζομαι με λιγοτερα...
|
Ωραιος!!! Αντε με το καλο να αναβαθμιστεις φιλε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Sotosgl";p="43168
endurasKE-30 εσυ εισαι ο καλυτερος του χωριου και ποικιλια εχεις και τσαμπα τα εχεις αλιμονο σε εμενα που για να παρω το Scubi του παππου μια βολτα,κανω συνεχεια τον χαμαλη και στην τελικη δεν μου το δινει ποτε.
|
Σωτο να μη ξεχασω και το αγροτικο του παππου μου, ενα Τoyota kp16 1000cc με 2Κ μοτερ σε εκθεσιακη κατασταση το οποιο πρεπει να ανεβασω φωτο! Ειναι μπιμπελο κοκκαλι χρωμα και παει με 1000 στους χωματοδρομους του νησιου της Χιου!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17005706 seconds (82,70% PHP - 17,30% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:35. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|