Ελαττωματικό Φανάρι
Παρέλαβα την Corrolla καινούρια στις 18/01/2006 απο την ΤΟΥΟΤΑ Γκαρτζονίκας στα Γιάννενα. Όλα ωραία και καλά, και ένα βράδυ ενώ περίμενα κάποιον σταματημένος-σβηστός με αναμένα τα φώτα τα μικρά (ψείρες - θέσεως, πως τα λένε), ανακάλυψα ότι ακούγεται ένας θόρυβος απο το χωρο της μηχανης.
Ανοίγω το καπώ και τελικά το μοτεράκι που κινεί πάνω κάτω το φανάρι, στο δεξί φανάρι είναι κολλημένο και λειτουργεί συνέχεια όταν είναι αναμμένα τα φώτα.
Επιπλέον δεν μπορώ το κατεβάσω με το ρυθμιστικό (το αριστερό κατεβαίνει κανονικά).
Την επόμενη μέρα πήγα στην παραπάνω αντιπροσωπεία και το είδε ο ηλεκτρολόγος και παραγγείλε άλλο φανάρι για αντικατάσταση.
Ε, λοιπόν όσο το είδατε εσείς το φανάρι, άλλο τόσο το είδα κι εγώ. Έχω πάρει πόσες φορές τηλέφωνο και έχω περάσει απο εκεί κανα-δυο φορές, και δεν έχει έρθει ακόμα. Βέβαια το αμάξι το χρησιμοποιεί μόνο ο πατέρας μου τώρα και δεν το πολυ έψαξα παραπέρα.
Τι είναι ρε παιδιά ένα φανάρι είναι, και οδικώς απο την ιαπωνία να ερχόταν (που λέει ο λόγος ιαπωνία, τεσπα) θα είχε φτάσει. Πού είναι το φανάρι? ΟΕΟ?
Σας φένεται λογικό?
|