Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Συναγερμός TOYOTA ΤH 2000
Παλιά 13-04-06, 14:07
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συναγερμός TOYOTA ΤH 2000

Μήπως κάποιος ξέρει πως ρυθμίζεται ο αισθητήρας κραδασμών στο Σύστημα Συναγερμού TH 2000 της Toyota;
Το βιβλιαράκι απλώς αναφέρει ότι ρυθμίζεται απο το τηλεχειριστήριο, που έχει μόνο τα δύο κουμπιά Α (ενεργοποίησης/απενεργοποίησης) και Β (πανικού).
Απάντηση με παράθεση
Re: Συναγερμός TOYOTA ΤH 2000
Παλιά 14-04-06, 08:02
Το avatar του χρήστη ke_30 gt
ke_30 gt Offline:
Μέλος

Μοντέλο: ke_30
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 257
ke_30 gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος

φιλε μου δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα νομιζω οτι πρεπει να πας σε αντιπροσωπια να σου τον ρυθμισουν! εμενα που ειχε μπλοκαρει καποια στιγμη μονο στην αντιπροσωπια εστρωσε και μαλιστα επρεπε να παω και τα δυο χειριστηρια που μου ειχαν δωσει!!!!!
Παλιά 14-04-06, 10:00
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός

εχω στο μαγαζι 2 συναγερμους TH 2000

τους ανοιξα για να βρω το κραδασμικο και πολυ απλα δεν εχει.

ποιος ακριβως σας ειπε οτι εχει???

οσες corolles εχω δοκιμασει για κραδασμο απλα δεν εχουν.

τωρα για οσους απο εσας θελουν να τον κανουν πιο ευασθητο στα κουνηματα πολυ απλα κρεμανε ενα αρωματικο στον κεντρικο καθρεπτη και ετσι οταν κουνηθει το car και κουνηθει το αρωματικο το πιανουν τα ρανταρ και ετσι χτυπαει ο συναγερμος.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 10:41
CTS03 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 318
CTS03 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Φάνη ίσως έχεις δίκο. Γράφει για κραδασμικό το "εγχειρίδο", αλλά γράφει και πολλά άλλα (π.χ. κλείσιμο παραθύρων) που δεν γίνονται!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρος τι κάνει! Τον είχαν βάλει στο Νέο Κηφισό όταν αγόρασα το αυτοκίνητο και όταν το παρέλαβα (Παρασκευή 4:00 μμ), ο πωλητής δεν φάνηκε ότι μπορούσε να με διαφωτίσει περισσότερο από ένα manual (που όμως είναι άθλιο).
Αλλά έχω την εντύπωση ότι στην αρχή χτυπούσε συναγερμός για κραδασμούς, π.χ. όταν έκλεινε πολύ δυνατά η πόρτα διπλανού αυτοκινήτου μέσα στο κλειστό parking!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 15:09
papadodi Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.4
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 245
papadodi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οταν εβαλα τον συναγερμο ρωτησα τον ηλεκτρολογο και μου πηγε να μου το δειξει.ειναι καπου πισω απο το μικρο ντουλαπακι κατω αριστερα απο το τιμονι, αλλα επειδη εγω δε τα παω καλα με τα καλωδια μου ειπα πως αμα εχω προβλημα να του το παω, 2 λεπτα υποθεση ειναι. ολα αυτα στον Φλαμιατο στου Ζωγραφου. ελπιζω να βοηθησα
Παλιά 14-04-06, 18:02
Το avatar του χρήστη GioRgio_
GioRgio_ Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Δύναμη Σεβασμού: 240
GioRgio_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Φάνη ίσως έχεις δίκο. Γράφει για κραδασμικό το "εγχειρίδο", αλλά γράφει και πολλά άλλα (π.χ. κλείσιμο παραθύρων) που δεν γίνονται!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρος τι κάνει! Τον είχαν βάλει στο Νέο Κηφισό όταν αγόρασα το αυτοκίνητο και όταν το παρέλαβα (Παρασκευή 4:00 μμ), ο πωλητής δεν φάνηκε ότι μπορούσε να με διαφωτίσει περισσότερο από ένα manual (που όμως είναι άθλιο).
Αλλά έχω την εντύπωση ότι στην αρχή χτυπούσε συναγερμός για κραδασμούς, π.χ. όταν έκλεινε πολύ δυνατά η πόρτα διπλανού αυτοκινήτου μέσα στο κλειστό parking!

Παιδια το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Η αληθεια τελικα ειναι καπου στην μεση.Καταρχην ο συναγερμος που βάζει η αντιπροσωπία για τα Ε12 είναι όντως αντικραδασμικός.Η διαδικασία για να τον ρυθμίσεις γίνεται απο τον ηλεκτρολόγο της εκάστωτε αντιπροσωπίας.Αυτός μπορεί να σου τον διορθώσει.Άλλωστε(και κατά έναν περίεργο λόγο) η ρύθμιση αυτή γίνεται απο το σημείο που βρήσκετε ο ίδιος ο συναγερμός,δηλαδή στο χώρο του κινητήρα.Περίεργο αλλά τα μαστόρια της Τοyota κάτι θα ξέρουν....
Όσον αφορά τα παράθυρα,είναι εφικτο απο τα μοντέλα που εισάγονται απο την Ιαπωνία και όχι απο αυτά που κατασκευάζονται στην Ευρώπη.Δηλ ένα ποσοστό του 5%.Δυστηχώς-για εμάς-αύτα περιλαμβάνουν την εξτρα πλακέτα του συναγερμού που ουσιαστικά υποστηρίζει την λειτουργία αυτήν.Πάντως ένας aftermarket συναγερμος μπορεί να καταστήσει αύτην την λειτουργία εφικτή στα "καμάρια" μας!!!!!

Υ.Σ:Όλα τα παραπάνω έχουν ειπωθεί απο το (πρώην) service της Τοyota που βρησκοταν στην λεωφόρο Κύμης.Για του λόγου το αληθές.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 19:24
Το avatar του χρήστη the_eye
the_eye Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Ε12 1.4 Sedan
Περιοχή: Κοζάνη
Δύναμη Σεβασμού: 244
the_eye είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ο συναγερμός TOYOTA ΤH 2000 δεν ξέρω αν έχει αντικραδασμικο αλλά ο ΤH 3000 που έχω έχει σίγουρα.

GioRgio_ φίλε είσαι σίγουρος ότι τα ιαπωνέζικα μπορούν να κλείσουν και τα παράθυρα μαζί με το συναγερμό, γιατί έχω E12 sedan ιαπωνέζικο και δεν το κάνει.

Ακόμα έχει παρατηρήσει κανένας να του κολλάει το φλας αναμμένο μετά από χτύπημα του συναγερμού ;
Παλιά 14-04-06, 19:28
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Απλά να επιβεβαιώσω πως με aftermarket συναγερμό σε Ε12 γιαπωνέζικο ανεβάζω και τα 4 παράθυρα (5θυρο).
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-04-06, 22:20
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά να επιβεβαιώσω πως με aftermarket συναγερμό σε Ε12 γιαπωνέζικο ανεβάζω και τα 4 παράθυρα (5θυρο).
εννοείς χωρίς άλλη πλάκετα.

όταν ζήτησα να μου το κάνουν με ένα συναγερμό elser που έχω μου ζητούσαν καποια λεφτα εχτρα, τα οποία δεν θυμάμαι, αλλά μου είχαν αναφέρει σαν μειονέκτημα ότι χάνεται η λειτουργεία safe των τζαμιών.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-04-06, 04:12
Το avatar του χρήστη GioRgio_
GioRgio_ Offline:
Μέλος

Περιοχή: Μελίσσια-Ηράκλειο Κρήτης
Δύναμη Σεβασμού: 240
GioRgio_ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από the_eye";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο συναγερμός TOYOTA ΤH 2000 δεν ξέρω αν έχει αντικραδασμικο αλλά ο ΤH 3000 που έχω έχει σίγουρα.

GioRgio_ φίλε είσαι σίγουρος ότι τα ιαπωνέζικα μπορούν να κλείσουν και τα παράθυρα μαζί με το συναγερμό, γιατί έχω E12 sedan ιαπωνέζικο και δεν το κάνει.

Ακόμα έχει παρατηρήσει κανένας να του κολλάει το φλας αναμμένο μετά από χτύπημα του συναγερμού ;
Κατα τα λεγόμενα του αντιπρόσωπου,τα παράθυρα του ιαπωνέζικου μοντέλου (ΗΒ και όχι sedan φίλε μου the_eye...)ανεβαίνουν μαζί με τον συναγερμό.Αναφερόταν στο μοντέλο μου(2ος 2005) και προφανώς θα εννοούσε τον ΤΗ 3000.Παιδια το παλικάρι που δούλευε εκεί μου φάνηκε ότι το κατείχε το θέμα μίας και μου είχε αναφέρει και το ακριβές όνομα του πλαισίου που προέρχετε απο την ιαπωνία και το οποίο το διαπίστωσα-ότι ήταν σωστό-απο το Forum μας.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Συναγερμός antonios7 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 13 24-06-13 04:39
Συναγερμός - Απορία!! ZF1986 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 02-10-11 15:32
συναγερμός antonios7 SUPPORT 2 25-09-11 17:36
Συναγερμός dRiveR7 SUPPORT 42 10-12-07 22:22
συναγερμός Toyota drzaf TOYOTA COROLLA E 12 17 21-08-07 17:26

Page generated in 0,16277909 seconds (82,45% PHP - 17,55% MySQL) with 41 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:23.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com