Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CTS03";p="
Φάνη ίσως έχεις δίκο. Γράφει για κραδασμικό το "εγχειρίδο", αλλά γράφει και πολλά άλλα (π.χ. κλείσιμο παραθύρων) που δεν γίνονται!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι σίγουρος τι κάνει! Τον είχαν βάλει στο Νέο Κηφισό όταν αγόρασα το αυτοκίνητο και όταν το παρέλαβα (Παρασκευή 4:00 μμ), ο πωλητής δεν φάνηκε ότι μπορούσε να με διαφωτίσει περισσότερο από ένα manual (που όμως είναι άθλιο).
Αλλά έχω την εντύπωση ότι στην αρχή χτυπούσε συναγερμός για κραδασμούς, π.χ. όταν έκλεινε πολύ δυνατά η πόρτα διπλανού αυτοκινήτου μέσα στο κλειστό parking!
|
Παιδια το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.Η αληθεια τελικα ειναι καπου στην μεση.Καταρχην ο συναγερμος που βάζει η αντιπροσωπία για τα Ε12 είναι όντως αντικραδασμικός.Η διαδικασία για να τον ρυθμίσεις γίνεται απο τον ηλεκτρολόγο της εκάστωτε αντιπροσωπίας.Αυτός μπορεί να σου τον διορθώσει.Άλλωστε(και κατά έναν περίεργο λόγο) η ρύθμιση αυτή γίνεται απο το σημείο που βρήσκετε ο ίδιος ο συναγερμός,δηλαδή στο χώρο του κινητήρα.Περίεργο αλλά τα μαστόρια της Τοyota κάτι θα ξέρουν....
Όσον αφορά τα παράθυρα,είναι εφικτο απο τα μοντέλα που εισάγονται απο την Ιαπωνία και όχι απο αυτά που κατασκευάζονται στην Ευρώπη.Δηλ ένα ποσοστό του 5%.Δυστηχώς-για εμάς-αύτα περιλαμβάνουν την εξτρα πλακέτα του συναγερμού που ουσιαστικά υποστηρίζει την λειτουργία αυτήν.Πάντως ένας aftermarket συναγερμος μπορεί να καταστήσει αύτην την λειτουργία εφικτή στα "καμάρια" μας!!!!!
Υ.Σ:Όλα τα παραπάνω έχουν ειπωθεί απο το (πρώην) service της Τοyota που βρησκοταν στην λεωφόρο Κύμης.Για του λόγου το αληθές.....