Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
Πρόβλημα με κεντρικό κλείδωμα |
|
01-06-08, 19:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πρόβλημα με κεντρικό κλείδωμα
έχω corolla EE111 '97 2πορτη και όταν την αγόρασα μου είπανε ότι έχει κεντρικό κλείδωμα, αλλά έχει χαλάσει! μετά που άνοιξα την ταπετσαρία της πόρτας οδηγού, βρήκα κάτι σαν μοτεράκι το οποίο είναι φιξ επάνω της και δεν έχει καν βίδες να το βγάλω! έχει μιά φύσα με 5 ακίδες που δεν συνδέεται πουθενά και από κάτω 3 καλώδια τα οποία είναι κομμένα! πλακέτα ή κάτι άλλο σχετικό δεν βρήκα πουθενά! σήμερα τοποθέτησα μόνος μου έναν καλό συναγερμό της elser που είχα στο σταρλετ και θα ήθελα να δουλεύει το κεντρικό κλείδωμα. Στο πρόγραμμα toyota EPC βλέπω κάτι που ονομάζει wireless key control και μάλλον αυτό μας λείπει! Ξέρει κανείς τίποτα? ρώτησα την toyota από το τηλ και μου είπανε να το πάω εκεί το αμάξι κτλ, με ότι αυτό συνεπάγεται. Βάζω και 2 φωτογραφίες από την πόρτα οδηγού και συνοδηγού αντίστοιχα.
|
05-06-08, 20:02
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Σήμερα που ρώτησα τελικά δεν έχει το μοντέλο αυτό κεντρικό κλείδωμα, υπάρχει ένα μοτεράκι για ηλεκτρικές κλειδαριές στην πόρτα οδηγού μόνο, το οποίο δεν συνδέεται κάπου και είναι άχρηστο. Τελικά θα βάλω μόνος μου πάντα το σύστημα που είχα στο starlet gt με τα ηλεκτρικά μοτεράκια που κινούν τις ντίζες των ασφαλειών στις πόρτες με ένα κεντρικό εγκεφαλάκι το οποίο συνδέεται με την έξοδο του κεντρικού κλειδώματος του συναγερμού. Αν θέλει κανείς και ενδιαφέρεται να μου πει να κάνω και ένα How to, για όσους δεν έχουν στα αμάξια τους ηλεκτρικές κλειδαριές!
|
05-06-08, 22:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καστοριά - Κιλκίς
|
|
Μια που θα μπεις στον κόπο να κάνεις την δουλειά, βγάλε και φωτογραφίες για να κάνεις και ένα how to για μας που δεν σκαμπάζουμε πολλά !
Το σύστημα που έχει πάνω το starlet gt και θα το κάνεις τράμπα στο corolla είναι το εργοστασιακό ή κάποιο aftermarket ?
|
06-06-08, 09:59
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αν κάνεις το How to, θα το ανεβασω και στην βαση δεδομένων!
|
|
|
|
06-06-08, 13:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
είναι aftermarket σύστημα, θα φτιάξω κάτι σαν how to με φωτος την Κυριακή, αρκεί να τα καταφέρω, γιατι οι ντίζες στο σταρλετ είναι στην μέσα πλευρά της πόρτας και οι ασφάλειες κάθετες ενώ στην 2πορτη corolla είναι οριζόντιες και οι ντίζες είναι από την έξω πλευρά της πόρτας. Είναι 2πορτη η δικιά μου υπόψην. Το συστηματάκι είναι πολύ απλό, έχει ένα κεντρικό εγκεφαλάκι (θέλει ρεύμα και γείωση) που συνδέονται πάνω τα 2 ή 4 μοτεράκια που μπαίνουν στις πόρτες και με ντιζούλες απλά τραβάνε ή σπρώχνουν τις ασφάλειες. Το εγκεφαλάκι αν συνδεθεί με συναγερμό, από την έξοδο για το κεντρικό κλείδωμα που έχουν (σε άλλη φυσούλα) μπορούμε μαζί με τον συναγερμό να ανοιγοκλείνουμε τις ασφάλειες, άρα τις πόρτες. Το σύστημα αυτό είναι απλά ηλεκτρικές κλειδαριές, δεν είναι ηλεκτρομαγνητικές ή κανονικό κεντρικό κλείδωμα. Αν όμως ανοίξουμε ή κλείσουμε την μια πόρτα το ίδιο κάνουν όλες! Τα μοτεράκια τα είχα πάρει εδώ www.soumas.gr.
|
06-06-08, 14:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
http://emarket.gr/item.php?id=13085724
νατο το σύστημα ολόκληρο, η τοποθέτηση δεν ξέρω πόσο πάει, αλλά αν πιάνουν τα χέρια σας το βάζετε και μόνοι σας.
|
06-06-08, 15:49
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
και μενα θα με ενδιεφερε ενα how to ή diy (οπως θες πες το ) αν σου ειναι ευκολο
|
06-06-08, 17:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Βρήκα μερικές φωτος όταν τα είχα αλλάξει τα μοτεράκια αυτά στο σταρλετ. Όλο το κόλπο είναι να καταφέρω να τα τοποθετήσω έτσι, ώστε να μπορούνε να τραβάνε ή να σπρώχνουν τα ανάλογα ντιζάκια σαν αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες, είναι αυτά που πάνε στις ασφάλειες στις πόρτες. Την Κυριακή θα βάλω και νέες φωτος από την corolla. Πάρτε μιά ιδέα για αρχή όμως.
|
08-06-08, 18:30
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παρακαλώ να μεταφερθεί το topic αυτό σαν ένα χρήσιμο how to και ότι αφορά άσχετα με την τοποθέτηση μπορούν να σβηστούν, επίσης να αλλαχτεί και ο τίτλος. Ευχαριστώ! Υ.Γ όποιος έχει ερωτήσεις ή να θέλει κάτι, να με ρωτήσει, μπορεί να ξέχασα τίποτα. Ευθύνη δεν φέρω αν κάποιος δεν τα καταφέρει ή προκαλέσει κάποια ζημιά, εγώ τα έκανα όπως είπα και δουλεύει περίφημα!
|
04-03-10, 21:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παρακαλώ αν γίνεται τα θέματα που αφορούν την τοποθέτηση καλό θα ήταν να μεταφερθούν στην γνωσιακή βάση δεδομένων με θέμα τοποθέτηση κεντρικού κλειδώματος με συναγερμό, για να μην κάνω νέα posts, το έψαχνα σήμερα πόσην ώρα χαμένο εδώ πέρα να το βρω! νομίζω πως είναι αρκετά χρήσιμο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17011595 seconds (82,21% PHP - 17,79% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|