Νικηφορε δεν κανει για σενα αυτο και ουτε οικονομια κανεις βαζοντας το.Αλλωστε οι μεθανολες ειναι προτιμοτερο να μπαινουν απο 0.8 πιεση και πανω.Οποτε εσυ ποτε δεν θα μπορεσεις να τις βαλεις.
Alien δεν εχω δοκιμασει ακομα νιτρο,boost controler ηλεκτρονικο,την tial την σκαστρα,ρυθμιστες πιεσης βενζινης..κ.α. Γενικα εχω βαλει πολλα πραγματα πανω,ειτε τα εχω αγορασει ειτε δανεικα απλα για δοκιμη.Εvo δεν μπορω να παρω εκτος αν συμφωνισουμε να πληρωνεις τελη,ασφαλειες και εφορια και θα στο δινω καθε εξαμηνο για ενα ολοκληρο Σ/Κ.
*Το ERL πολυ καλο οπως και το snowperformance.
Η μεθανολη ψεκαζει με μπεκ μετα το intercooler και πριν την πεταλουδα σαν παχνη.Αυτη η παχνη μπορει να ειναι σκετο νερο(οχι βρυσης) ή αναμιξη νερο με μεθανολη.Ιδανικη αναλογια ειναι το 50-50 ή 60-40(μεθανολη-νερο).Το σκετο νερο το βαζουμε για λιγοτερες θερμοκρασιες,ισως με καλο ρυθμισμα να παρουμε και κατι ψιλα σε δυναμη.
Μεθανολη με νερο βαζουμε και για λιγοτερες θερμοκτασιες και για δυναμη γιατι εχει πολλα οκτανια.
Αν το παρακανουμε με την μεθανολη εχουμε διαφορα προβληματα..απο εκρηξη εως μελοντικες διαβρωσεις μεσα στο μοτερ..(Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος αλλα ετσι λενε)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilotos7 : 24-07-12 στις 15:52.
|