Εγω ειχα τρακαρει το starlet GT και ήθελα να το πουλησω οπως ηταν, επειδη δεν το επερνε κανεις 2000ευρω που το εδινα (ειχα κρατησει μονο ηχοσυστημα και συναγερμο), και ειχε τρακαρισμενες τις 2 πλευρες και ηταν αχρηστες 4 πορτες και απο αριστερα ειχε παρει και σασι. Τελικα το εκανα ανταλλακτικα στην αυλη ενως φιλου μου, εβγαλα 2500 ευρω και κρατησα ποσα πραγματα και μπηκαν στην corolla EE111 που πηρα μετα για αυτον τον λογο και μονο!!! για να βαλω πανω το 4EFTE! τελικα κερδισμενος βγηκα στην τελική! μετα επειδη εχεις παρει πραγματα και το αμαξι δεν μπορει να παει εκει, πρεπει να ερθουν να το παρουν. Αλλοι μου ελεγαν αν λειπει μοτερ κτλ πληρωνω πχ 200 ευρω, δεν τα θυμαμαι ακριβως τωρα, και βρηκα τον ΓΑΡΔΕΛΗ διαλυτηρια στον Ασπροπυργο που ΟΤΙ και να λειπει δινεις 100 ευρω! και ας ειναι μονο το κουφαρι!!! ετσι το εδωσα μονο το κουφαρι και η πορτα του οδηγου που δεν εβγαινε με τπτ! 2 το σηκωσαμε και το πηγαιναμε σαν τον επιταφιο! σε αυτον που ερχεται δινεις στο χερι πινακιδες και αδεια κυκλοφοριας και σου δινει ενα χαρτι σαν δελτιο παραλαβης δλδ. Μετα απο καμια 20αρια μερες ερχονται ταχυδρομικα τα αλλα χαρτια πιστοποιηση και χαρτι για την εφορια. Ομως επειδη κλασικα κανουν βλακειες μπορει να σου ερχεται ακομα το σημα, τοτε απλα δεν δινεις σημασια, εχω ρωτησει εφορια 2 φορες!!! αυτα....αν θελει να το δωσει οπως ειναι μαλλον δεν πληρωνει τπτ, αλλα αν μπορει να βγαλει απο τα ανταλλακτικα γιατι οχι???? εγω εβγαλα 2500 ευρω!!! τα 100 που εδωσα με χαλασανε? και τις σκοτωσα τις τιμες γιατι αλλιως θα εβγαζα πολλα παραπανω! η ιστορια αυτη εγινε αρχες 2008 υποψην. Το αμαξι ειχε τρακαρει τον Δεκεμβριο 2007.
|