Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 Ενα δωρακι για τους φιλους που ειναι κατοχοι και αυτοι μιας TOYOTA |
|
|
|
Αναρτήσεις |
|
04-10-06, 03:19
|
Υπερβολικά Νέος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αναρτήσεις
Έχω το avensis του 2005 με 7000 kmh και έχει παρουσιάσει πρόβλημα με τις πίσω αναρτήσεις.Συγκεκριμένα με 3 ελαφριά άτομα πίσω σε λακούβα και τερματίζουν οι αναρτήσεις (ακούγεται χτύπος).Απ' την αντιπροσωπεία μας είπαν οτι χρειάζονται αλλαγή τα αμορτισέρ.Επιτρέπεται σε καινούργιο αυτοκίνητο τέτοιο πρόβλημα; Μετά θα διορθωθεί ή θα συνεχίσει το ίδιο πρόβλημα;Μήπως γνωρίζει κάποιος περί του θέματος.
|
|
Re: Αναρτήσεις |
|
04-10-06, 19:34
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Re: Αναρτήσεις
Πιεσε τους να στα αλλαξουν στην εγγυηση!Δεν εξηγειται τετοιο πραγμα..Αναφορικα παντως η Ford δινει 8000χλμ για εγγυηση αμορτισερ οποτε καπου εκει ειναι ολες οποτε οτι ειναι να κανεις καντο γρηγορα!
|
04-10-06, 19:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Στην Toyota σου αλλάζουν αμορτισέρ στην εγγύηση ακόμα και λίγο πριν τη συμπλήρωση των 3 πρώτων ετών (3+3 χόνια εγγύηση)
Αφού το παραδέχονται και στην αντιπροσωπεία πως χρειάζονται αλλαγή θα στα αλλάξουν στην εγγύηση. Αν σου αρχίσουν τα μα και τα μου τους πιέζεις. Αν και πάλι δε γίνει τίποτα υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές (αντιπροσωπείες).
|
|
|
05-10-06, 09:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω εχω την εξης απορια. Ποσο εσεις νομιζετε οτι πρεπει να αντεχουν τα μαμα αμορτισερ;Γνωμη ειναι να μην ασχοληθεις καθολου με μαμα αμορτισερ, πεταξε και βαλε καλα after market και με, πανω χιλιαρικο περιπου βαζεις KW variant 3 και εισαι αργηγος. Ολα τα μαμα αυτοκινητα στην κατηγορια κατω απο 25.000 εχουν αθλια μαμα αμορτισερ.Σε γνωστο του ηρθε RENAULT LAGUNA με πισω αμορτισερ σχεδον αχρηστο,επαιζε ο τροχος στην ευθεια πανω-κατω χωρις ανωμαλιες. Εξαλλου θα παψει να ειναι ΒΑΡΚΑ, οπως ειναι ολα τα ΤΟΥΟΤΑ με μαμα αμορτισερ.
|
05-10-06, 12:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Και μετά βάλε και μια 4άδα 18άρες με ημισλίκ, bucketάκια, μοτεράκι από Supra, θολόμπαρες-αντιστρεπτικές-ενισχύσεις-cage και πάμε να ράψουμε κανα typeR
O άνθρωπος έχει μόλις 7.000κμ ρε Ηρακλή, ας του τα αλλάξουν ΤΣΑΜΠΑ στην εγγύηση τα αμορτισέρ σε πρώτη φάση και μετά αν έχει λεφτά για ξόδεμα ας το ψάξει παραπάνω.
Δε νομίζω να αγόρασε το Avensis για να μπαίνει τέζα στις στροφές και να σκοπεύει να ξοδέψει 1700πόσα κάνει η KW var3
|
|
|
05-10-06, 15:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Και μετά βάλε και μια 4άδα 18άρες με ημισλίκ, bucketάκια, μοτεράκι από Supra, θολόμπαρες-αντιστρεπτικές-ενισχύσεις-cage και πάμε να ράψουμε κανα typeR
O άνθρωπος έχει μόλις 7.000κμ ρε Ηρακλή, ας του τα αλλάξουν ΤΣΑΜΠΑ στην εγγύηση τα αμορτισέρ σε πρώτη φάση και μετά αν έχει λεφτά για ξόδεμα ας το ψάξει παραπάνω.
Δε νομίζω να αγόρασε το Avensis για να μπαίνει τέζα στις στροφές και να σκοπεύει να ξοδέψει 1700πόσα κάνει η KW var3
|
Ειπα εγω τιποτε απο τα παραπανω, εγω ειπα να το κανει αυτοκινητο, γιατι οπως και το δικο μου μαμα, ειναι βαρκα,οπως και η Ε12. Η αναρτηση δεν ειναι μαγκια, οπως η ζαντες, αλλα ΑΣΦΑΛΕΙΑ.Ετσι λοιπον λεω στον φιλο μας, οτι και να αλλαξει τα μαμα αμορτισερ στην εγγυηση, τα καινουργια θα γινουν σουπα σε 15-20.000 χιλ το πολυ.Ας βαλει μια αξιοπρεπης τετραδα με 400-600 ευρω.
05-10-06, 16:44
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Άρα έρχεσαι στα λόγια μου
Ας βάλει τώρα ΤΣΑΜΠΑ της toyota και αργότερα (και γω πως πιστεύω πως σε 20.000 βγαίνουν off τα αμορτισέρ-έτσι έγινε και με τα δικά μου) αν δε μείνει ικανοποιημένος ας ψάξει για μια καλύτερη λύση... Για να βάλεις KW var3 σε avensis πρέπει να έχεις μια μεγάλη δόση τρέλας! (Εσύ θα έβαζες )
|
05-10-06, 16:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll";p="
Για να βάλεις KW var3 σε avensis πρέπει να έχεις μια μεγάλη δόση τρέλας! (Εσύ θα έβαζες )
|
Δεν βγαινει για το δικο, εαν εβγαινε ισως, αλλα εχω πληρωση παραπανω για να το στησω.
|
05-10-06, 20:16
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Εχεις δωσει πανω απο 1500 για αναρτηση κτλ?Τι εχεις βαλει?Δε μιλαμε για ζαντολαστιχα φυσικα..
|
|
|
05-10-06, 22:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman";p="
Εχεις δωσει πανω απο 1500 για αναρτηση κτλ?Τι εχεις βαλει?Δε μιλαμε για ζαντολαστιχα φυσικα..
|
Ολα ΤΤΕ και πανακριβα.Αμορτισερ=820, Ελατηρια=300, Αντιστρεπτικες(26mm, 19mm)=550.Δυστυχως ,η ευτυχως αμορτισερ και αντιστρεπτικες γιοκ, δεν παραγονται πιο και ισως ειμαι ο μοναδικος που τα φοραει στην Ελλαδα.
+ SPARCO θολομπαρα που την προτεινω.Απο CARINA E ειναι και μπηκε με λιγη μοντα.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Αναρτήσεις κλπ.... |
THEMIS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
3 |
30-08-08 05:38 |
αναρτήσεις |
gagas |
TOYOTA COROLLA E 12 |
239 |
20-09-07 18:22 |
αναρτήσεις |
itsabigworld |
TOYOTA COROLLA E 12 |
2 |
19-09-07 14:52 |
Αναρτήσεις |
Geo_sv |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
2 |
21-01-07 01:36 |
Αναρτήσεις Ε12 |
thanassis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
3 |
12-10-06 18:50 |
Page generated in 0,16319609 seconds (81,71% PHP - 18,29% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|