Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Τι αστο ετσι ρε Ακη εισαι κουζουλος?
Φιλαρακι αλλαξε τσιμουχακια να δεις αν θα λυθει το προβλημα.
Γιατι αν δεν ειναι εκει και δεν το αντιμετωπισεις τα πραγματα μπορει να γινουν χειροτερα.
Ακους εκει αστο ετσι.
|
Σωστος ο endurasKE-30!!!
Aς δωσω για μια ακομη φορα τα φωτα μου μιας κ ειχα το ιδιο προβλημα κ λυνοντας το μοτερ ανακαλυψα ΤΙΣ αιτιες γιατι 2 ειναι κ οχι μια απο τις 2!
Το προβλημα ξεκινα απο κατασκευης μοτερ!! Ω ναι απο κατασκευης.Τα 20ν ως γνωστον εχουν μπεκακια λαδιου κατω απο τα πιστονια.Τα δε πιστονια εχουν τρυπες για να περνα το λαδι κ να τα λυπαινει-ψυχει! Οι τρυπες ειναι λιγο πιο μικρες σε σχεση με αλλα πιστονια (4Α-FE) τα οποια δεν εχουν μπεκ λαδιου με αποτελεσμα οταν τα μοτερ καθονται οι τρυπες να βουλωνουν απο το καθισιο.Οι τρυπες ειναι μικροτερες κ για λογους αντοχης κ επειδει ειπαρχουν τα μπεκ απο κατω.Επισης οσο παραξενο κ να ακουγεται κολανε κ τα ελατηρια λαδιου! Οταν λεω κολανε το εννοω κυριολεκτικα! Στο δικο μου μοτερ οταν αποφασισα να του αλλαξω ελατηρια κ πληρες σετ γενικης φλαντζων-τσιμουχακια τα πιστονια βγηκαν με τα ελατηρια λαδιου ενα σωμα μια ψυχη!!! Ειναι αληθεια γιατι το ειδα με τα ματια μου! Οποιον μηχανικο γνωστη των 20ν κ αν ρωτησα μου ειπαν οτι ολα τα 20ν αυτο παθαινουν επειδει καθονται πολυ καιρο κ στην Ιαπωνια αλλα κστην Ελλαδα! Αλλαξε σετ ελατηρια πιστονιων κ σετ γενικης φλαντζες-τσιμουχακια κ θα εισαι κομπλε.Κ επειδει οι πιο πολυ τρομαζουν μπροστα στο κοστος οταν ακουν για ελατηρια σου λεω απο τωρα οτι τζαμπα ανυσυχεις.Τα ελατηρια στην ΤΟΥΟΤΑ εχουν 150-170 ευρω κ το σετ αλλα 170.Ελπιζω να φωτισα λιγο την κατασταση!