Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giwrgoscarina
Δεν θέλω να πιστέψω ότι είναι φλάντζα κεφαλής για ακόμη μια φορά. Πάντως το αμάξι έχει αρκετό γκάζι
|
Ti εννοεις εχει αλλαχτει ξανα?
και εγω δεν ηθελα να το πιστεψω αλλα και ηταν και επαθα και πολλες αλλες ζημιες ακομα!
το οτι εχει γκαζι δεν λεει κατι και εμενα ειχε κανονικα αλλα απο καθε κυλινδρο ειχα χασει 20psi συμπιεσης! και παραπανω ισως!
και αυτη την φορα ουτε ρεταρε, ουτε καπνο πισω, ουτε πλουσιο μιγμα, μονο μερικα πυρακια γιαυτο δεν το πιστευα!
αλλα τα μπουζι οπως λες και εσυ, τα πιστονια οπως στις φωτος σου και εκανα αυτο που ειπα και εβλεπα τα νερα να χυνονται μεσα ειδικα στον 1ο κυλινδρο.
Μετα για να παρει πεδευτηκα για ειχε μεινει νερο μεσα.
Επισης αν το νερο γινει πολυ μπορει να γινει υδραυλικη συμπιεση (το νερο δεν πρεσαρεται δλδ δεν συμπιεζεται) και να σπασει το μοτερ.
Οποτε πρεπει να το ψαξεις πριν να ειναι αργα. Εγω στο τσακ το εσωσα αυτη τηγ φορα.
Ξαναλεω παλι οτι δεν βαζω το χερι μου στην φωτια οτι ειναι φλανζα, αλλα τα συμπτωματα αυτα μοιαζουν.
Θελει καποιες δοκιμες-ελεγχους για σιγουρα, σωστη σιγουρη διαγνωση μεσω ιντερνετ δεν γινεται. Υποθεσεις κανουμε τωρα.
Μια φωτο βγηκε απο πανω αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι παει παραφλου μεσα και ξεπλενει το πιστονι. Ετσι ακριβως ηταν τα δικα μου και τις 2 φορες. Πριν τα προβληματα ηταν μαυρα κατραμι δεν ειχε ασπρακια.
Στην φωτο ενα απο τα δικα μου σε ζουμ λιγο καιρο ποιο πριν απο οταν τελικα ειδα και τα νερα μεσα.
Και στην αλλη φωτο κατα το μιζαρισμα για μετρηση συμπιεσης που εχω βγαλει ολα τα μπουζι και φυσες των μπεκ και εχω και βιντεο το αποτελεσμα παραφλου στον κυλινδρο!
την πρωτη φορα περνουσε τοσο πολυ που οταν μιζαρα ο 1ος κυλινδρος πετουσε το νερο πανω απο την οροφου του αυτοκινητου!!!