Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 656
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Δεν αντεχω αλλο!!! Πρεπει να το πω!
Αντρεααααααααααααα κλαιω με την υπογραφη σου!!!
εσύ τώρα γιατί μιλάς;;; αφού και το δικό σου αμάξι θα έπρεπε να είναι στη φωτογραφία.... μήπως να κάνουμε μοντάζ ή να κανονίσουμε μια φωτογράφιση για όσους έχουν πιει τσάι από τον Αντρέα;;;
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Ποιους τσάγιασε ο Αντρέας και δεν μιλάνεεεεε?
όσους βλέπεις στη φώτο και ακόμα περισσότερους!!!!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 235
γκουχου γκουχου ειμαι και εγω εδω αντρεα και σε ακουω...μην λες για φιλικα ανοιγματα που ουδεποτε ειχαν τα αποτελεσματα που επιθυμεις..μονο στην στροφη σε αφησα να χαρεις....δεν σε αφησα εγω αλλα οι αναρτησεις μου...ζωη να εχουνε...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 656
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
..δεν σε αφησα εγω αλλα οι αναρτησεις μου...ζωη να εχουνε...
φίλε..... δεν έχουν άλλη ζωή και το ξέρεις!!!!! αλλά σύντομα θα γίνεις και εσύ τρένο!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
πάντως αυτή η βόλτα στην Πάτρα μας έδωσε πάρα πολύ υλικό!!! τέλεια ήταν!!!!
Ετοιμαστείτε για το παράρτημα Ζακύνθου!!!!! (και όποιος το έπιασε, το έπιασε!!!!)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...