Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA AURIS Το καινουργιο (corolla ) Hatchback με την καινοτομο ονομασια για την αναφορα του σε πιο νεο κοινο. www.auriclub.gr |
|
|
|
auris 1.6 |
|
30-05-12, 13:42
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
auris 1.6
παιδες καλησπερα...
σκεφτομαι να αγορασω μεταχειρισμενο auris 1.6 6ταχυτο και θαθελα να μου πειτε εντυπωσεις απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο.
|
30-05-12, 20:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Καλησπέρα.Εγώ σαν κάτοχος έχω να σου πώ πως είναι αρκετά οικονομικό ακόμα και στην πόλη,με σωστή οδήγηση μπορείς να έχεις ακόμα και 6,5 λ/100 χλμ πραγματικό στην πόλη....Καλό είναι από γκάζι,μην περιμένεις να κάνεις κόντρες.Από ποιότητα μέσα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο....τουλάχιστον όσα αφορούν τα πλαστικά στις πόρτες.....πρέπει να καθαρίζεις συχνά και να τις προσέχεις για να τις έχεις σε καλή κατάσταση......δεν τρίζει (βασικό).....Ωραία κλιμάκωση στο σασμάν έχει.....φρένα απλά...όχι κάτι το ιδιαίτερο....Μπορεί να σε βάλω σε σκέψεις αλλά σκέψου και τα diesel.
|
30-05-12, 20:26
|
Νεότατος
|
|
|
|
το diesel ειναι προτιμοτερο αλλα δεν βρισκεις ευκολα.....ασε που τα πουλανε πανακριβα....
βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι η αξιοπιστια τα υπολοιπα ειναι δευτερευοντα γιαμενα σαν κατοχος ford...
|
30-05-12, 20:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Εμένα το αμάξι μου είχε παρουσιάσει μία δυσλειτουργία ας το πω έτσι με το κάθισμα του οδηγού....Ακουγόταν ένα τακ κατά την κίνηση της πλάτης μπρος-πίσω το οποίο και το διόρθωσαν στο πρώτο service.Αυτό είναι όλο.....Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό....το vsc δουλεύει για εμένα πολύ σωστά....Στις δύσκολες στιγμές σε αφήνει να παίξεις όσο πρέπει και έπειτα επεμβαίνει αποτελεσματικότατα.....
|
30-05-12, 20:37
|
Νεότατος
|
|
|
|
ξερεις που να ψαξω για μεταχειρισμενα?εκτος απο το car.gr.....
|
30-05-12, 20:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
αν εχεις ford focus 2007 1.6 καμιά επαφή το auris 1.6 ειναι πολύ πιο οικονομικό και ποιο αξιόπιστο τα θετικά του και τα αρνητικά του είναι λίγο κατώτερο απο το ford στο εσωτερικό του στην ποιότητα οχι στο design αν το φροντίζεις ιδιαίτερα δεν θαχεις θέμα.
χρησιμοποιούσα και τα 2 δεν ήμουν κάτοχος
|
30-05-12, 21:44
|
Νεότατος
|
|
|
|
αληθευει οτι το αυτοματο κιβωτιο ειναι στα μειον του αυτοκινητου και το κανει υπερβολικα αργο????
|
30-05-12, 21:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
εξαρτάτε ναι αλα ειναι πιο ξεκούραστο και ανάλογα έχεις και λιγότερη κατανάλωση
|
30-05-12, 22:12
|
Νεότατος
|
|
|
|
το ρωταω γιατι εχω βρει ενα και ειμαι σε μεγαλη σκεψη για να το παρω...
με την χειροκινητη αλλαγη η με τα 'αυτια' καταλαβαινεις καμια διαφορα με το πληρη αυτοματο???
ελπιζω να εχει τουλαχιστον καλες ρεπριζ ψηλα γιατι χαμηλα το αποκλειω....
|
31-05-12, 13:49
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ 19
Εμένα το αμάξι μου είχε παρουσιάσει μία δυσλειτουργία ας το πω έτσι με το κάθισμα του οδηγού....Ακουγόταν ένα τακ κατά την κίνηση της πλάτης μπρος-πίσω το οποίο και το διόρθωσαν στο πρώτο service.Αυτό είναι όλο.....Δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό....το vsc δουλεύει για εμένα πολύ σωστά....Στις δύσκολες στιγμές σε αφήνει να παίξεις όσο πρέπει και έπειτα επεμβαίνει αποτελεσματικότατα.....
|
Σίγουρα εχεις ενεργοποιήσει το vsc
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16288209 seconds (81,51% PHP - 18,49% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:33. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|