Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 177
Κοντερ απο g6
Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το κοντερ απο το corollaki ( g6 facelift 2001 1,4) , ο δεικτης των χιλιομετρων παιζει αρκετα π.χ. μπορει να πηγαινω με 40 χλμ και αυτος να παιζει στα 37 με 43χλμ ( ενδεικτικές τιμες) . εκατσα πριν και ελυσα το κοντερ και για να το καθαρισω αλλα και για να δω τι προβλημα τι προβλημα εχει ( αμα εχει ξεβιδώσει καμια βιδουλα ) αλλα αφου ειχα βγαλει ολα τα πλαστικα ( μαυρο - διαφανες -γκρι ) μετα δεν μπορουσα να βγαλω τον δεικτη για να βγαλω και το χαρτακι για να δω τι εχει απο πισω .. ξερει μηπως καποιος πως βγαινει αυτος ο δεικτης?????
Α και κατι ακομα επειδη δεν μου αρεσει που δειχνει τοσα χιλιομετρα θελω να τα γυρησω πισω .. ξερει κανεις πως γινετε και αν γινετε???
θελω να ξερω ποσα χιλιομετρα εχει το αμαξι μου και δεν εχω σκοπο να το πουλησω γιατι τωρα το αγορασα .. απλα ειναι ωραιο για ΕΜΕΝΑ να βλεπω 95000 παρα 195000 πχ.και θα γραψω μεσα στο βιβλιαρακι οτι γυρισα τοσα χιλιομετρα πισω το κοντερ για να ξερω που ηταν .. ειναι απλα αισθητικος ο λογος και τρελας μου ( το κυριοτερο) ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
δεν χρειαζεται να βγαλεις τους δεικτες,απλα βγαλε την ντιζα και τις φυσες απο πισω. το προβλημα σου ειναι με την ντιζα, δεν εχει κουπμωσει καλα
απλα δεν ξερω πως βγαινουν και δεν μπορουσα να τραβιξω τοσο εξω το κοντερ ωστε να δω τι εχει απο πισω .. αλλα τωρα που το σκεφτομαι μπορει να βαλω ενα φακουδακι πισω απο το κοντερ και την καμερα απο το laptop και να δω τι εχει απο πισω για να βγαλω ολες τις φισες και την ντιζα...
Δύναμη Σεβασμού: 237
Επειδη ελυσα το κοντερ την προηγουμενη βδομαδα, για να σου ερθει εξω κανε το εξης. Πανω στο διαφορικο ( θα φανει αν κοιταξεις απο πανω μεταξυ μοτερ και καθρεφτη) ειναι βιδωμενο κατι σαν πλαστικο καπακι. Αυτο λυστο με μια πενσα ή οτι αλλο εχεις και τραβα την ντιζα εξω. Με αυτο τον τροπο θα δωσεις μποσικα για να τραβηξεις εξω το κοντερ. Για να κουμπωσεις παλι πανω την ντιζα, παρατηρησε την εγκοπη που εχει σε ενα σημειο για να εφαρμοσει πανω στην υποδοχη του διαφορικου. Αν το κανεις τωρα να ξερεις πως πρεπει να εχεις φως εκει μεσα. Ελπιζω να σε βοηθησα...
μμμμ ωραια .. αμα ειναι το σκ που θα εχω χρονο θα κατσω να το ξαναδω .. απλα αυτο το μαυρο κουτακι πανω στον κεθρεφτη ειναι απο την πλευρα του αδηγου λογικα αλλα ειναι ψιλα η χαμηλα για να μην ψαχνω σε λαθος σημειο και κανω καμια βλακια..
Σας ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον σας και την ανταποκριση ...
ευχαριστω παρα πολυ .. αμα τα καταφερω θα κατσω να γραψω βημα βημα την διαδικασια ( γιατι μπορει καποιος εχει την ιδια τρελα με εμενα για τα χιλιομετρα η το ιδιο προβλημα ) μπας και βοηθησω και εγω κανεναν γιατι συνεχεια ρωταω..
Δύναμη Σεβασμού: 305
στο celica μου ειχε κοπει η ντιζα και ειχα αναγκαστει να την αλλαξω...οπως σου εχει στειλει την φωτο το παληκαρι στην ντιζα αυτη που βιδωνει πανω στο διαφορικο υπαρχει αλλο ενα χοντρο δαχτυλιδι σαν βαριδιο...αυτο εχει θεμα οταν τρεμοπαιζει η βελονα του κοντερ... ειναι το πιο πανω μεταλλικο που φαινεται στη φωτο