Καλησπέρα παιδιά,σας χαιρετάω όλους. Είμαι καινούργιος εδώ.Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι.Εχω το corolla το 5θυρο 2004 μοντέλο 1600 σε πολύ καλή κατάσταση με 55000 κμ. Πριν από ένα μήνα αρχικά καθώς καθόμουν στο αυτοκίνητο και περίμενα κάπου με ανοιχτή τη μηχανή, απο την θέση του συνοδηγού στο ύψος του αριστερού ποδιού του συνοδηγού και ίσως λίγο πιο πάνω, λίγο απροσδιόριστα που ακριβώς, αλλά σίγουρα στη θέση του συνοδηγού και πίσω απο το ντουλαπάκι άκουσα για πρώτη φορά έναν περίεργο θόρυβο. Ο θόρυβος ακόυγεται περίπου σαν όταν βάζαμε παλιά την κασσέτα στο βίντεο ή οταν κολλάει το cd στο cd-player. Ειναι ρυθμικός. Δεν τον κάνει πάντα. Οταν τον κάνει τον κάνει ή για 5 λεπτά συνεχόμενα ή για λίγα δευτερόλεπτα και μετά σταματάει. Εχω δοκιμάσει να ανοιγοκλείσω το air-condition τα πάντα τέλος πάντων το πήγα και στην express-service αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσαν να βρούν τίποτα γιατί δεν το κάνει πάντα. Την Παρασκευή θα κάνω μεγάλο ταξίδι και δεν θέλω να πάω στο συνεργείο γιατί θα μου το κρατήσουν. Μήπως κάποιος απο σας έχει ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν;
p.s. Το αυτοκίνητο δεν έχει υποστει καμμια βελτίωση!
ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια