Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
Όργανο Θερμοκρασίας λαδιού |
|
10-08-08, 13:07
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Όργανο Θερμοκρασίας λαδιού
Καλημέρα!
Θέλω να βάλω όργανο θερμοκρασίας και πίεσης λαδιού στην TS. Από ότι είδα, ειδικά οι κομπρεσσοράτοι έχετε βάλει. Μπορείτε να μου πείτε τί μπορώ να βάλω και πόσο εύκολα μπαίνει? Δε θα ήθελα να είναι όργανα που μπαίνουν στην κολώνα αλλά κάτι διακριτικό που να μην φαίνεται απ' έξω.
Υπάρχει άραγε κάτι με ψηφιακές ενδείξεις που να είναι μικρό ώστε να το τραβήξω μέσα από την κοσόλα και να το βγάλω για παράδειγμα μέσα από το τασάκι?
Ευχαριστώ πολύ
Παύλος
|
10-08-08, 14:14
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Καλημέρα!
Θέλω να βάλω όργανο θερμοκρασίας και πίεσης λαδιού στην TS. Από ότι είδα, ειδικά οι κομπρεσσοράτοι έχετε βάλει. Μπορείτε να μου πείτε τί μπορώ να βάλω και πόσο εύκολα μπαίνει? Δε θα ήθελα να είναι όργανα που μπαίνουν στην κολώνα αλλά κάτι διακριτικό που να μην φαίνεται απ' έξω.
Υπάρχει άραγε κάτι με ψηφιακές ενδείξεις που να είναι μικρό ώστε να το τραβήξω μέσα από την κοσόλα και να το βγάλω για παράδειγμα μέσα από το τασάκι?
Ευχαριστώ πολύ
Παύλος
|
Γεια σου ρε Παυλο....μεσα στο μυαλο μου εισαι....το ιδιο περιπου ηθελα να ρωτισω και εγω....!!!!
Ναι ρε παιδια να μην φαινεται για πειτε καμια ιδεα!!!!!!
|
10-08-08, 22:41
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Ένα ψάξιμο που έκανα στην blitz βρήκα αυτά
http://www.blitz-uk.co.uk/ProductItem-482.aspx
http://www.blitz-uk.co.uk/ProductItem-483.aspx
Να υποθέσω ότι αυτός είναι ο αντάπτορας που παρεμβάλεται στο φίλτρο λαδιού και σου δίνει δύο υποδοχές για τους δύο αισθητήρες (θερμοκρασία και πίεση)? Έτσι γίνεται η εγκατάσταση των αισθητήρων? Αν ναι της blitz είναι καλός αντάπτορας ή έχετε να προτείνετε κανέναν άλλο?
|
11-08-08, 02:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Ρέθυμνο
|
|
Αν παραγγειλετε κατι ενδιαφερομαι και εγω
|
11-08-08, 09:52
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
μια λύση ειναι και αυτή να αγοράσεται ανταπτορα ωστε να μπορειτε να βαλατε 2 αισθητηρες πανω ομως δεν ειναι και απαραιτητη η αγορά του.
Τον ιδιο ανταπτορα εχει και η greddy, νομιζω ο Νεκταριος πρεπει να εχει και εναν για πουλήμα.
Αλλος τρόπος ειναι να βάλεται ενα ταφ εκει που παιρνει ο εργοστασιακος ασθητηρας και μας παρεχει τη σχετικη λυχνια στο ταμπλο μας για την υπαρξη λαδιου.
Τωρα απο οργανα εγω εχω ενα 52μμ της greddy το οποιο βεβαια εχω πανω στο ταμπλο κοντα στην κολώνα το οποιο ειναι με μια μικρη βασουλα κολλημενη με ταινια διπλης οψης. (μεχρι ενα παλευται η κατασταση με 2 αρχιζουν και γινονται δυσκολα τα πραγματα και θα πρεπει να γινει η γνωστη καγκουροκολωνα που και εγω δεν την γουστάρω και γι' αυτο τα εχω παρατημενα πανω στο ταμπλο και αναζητειται λυση)
|
11-08-08, 10:40
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Το θεμα ειναι στα οργανακια να φωτιζονται μονο οι αριθμοι και οχι ολο το πανελ. Επισης ο φωτισμος τους να ειναι στο ιδιο χρωμα με αυτα του ταμπλω.
Τουλαχιστον εγω θεωρω καγκουρια κατι οργανακια που φωτιζουν λες και ειναι φωτορυθμικα!!!
|
11-08-08, 12:36
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Nea Iwnia!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
Τωρα απο οργανα εγω εχω ενα 52μμ της greddy το οποιο βεβαια εχω πανω στο ταμπλο κοντα στην κολώνα το οποιο ειναι με μια μικρη βασουλα κολλημενη με ταινια διπλης οψης. (μεχρι ενα παλευται η κατασταση με 2 αρχιζουν και γινονται δυσκολα τα πραγματα και θα πρεπει να γινει η γνωστη καγκουροκολωνα που και εγω δεν την γουστάρω και γι' αυτο τα εχω παρατημενα πανω στο ταμπλο και αναζητειται λυση)
|
αν δεν βαριεσαι δεν βαζεις μια φωτο σε παρακαλω???
|
11-08-08, 13:16
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδιά καλημέρα.
Οντως εγώ έχω όργανο πίεσης λαδιού της greddy με τον αντάπτορα της ίδιας εταιριας όπως λέει και ο Γιώργος.
Τοποθετείται πίσω απο την κολώνα και δεν φαίνεται.
ΥΓ.Γιώργο για το όργανο A/F θα το βάλουμε όπως το δικό μου να μην φαίνεται και να μπορείς να το παρακολουθείς άνετα.
|
10-09-08, 15:44
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘήνα
|
|
Όσοι έχετε βάλει αισθητήρα θερμοκρασίας λαδιού ξέρετε να μου πείτε τι είδος είναι το αισθητήριο και αν μπορούμε να βρούμε τα χαρακτηριστικά του; Μπορώ να ασχοληθώ να γράψω ένα προγραμματάκι σε avr που να παίρνει τις θερμοκρασίες και να τις εμφανίζει σε μια LCD οθονίτσα
|
08-05-10, 19:40
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Καλησπερα παιδεια και καλος σας βρηκα.Για να μην ανοιγο αλλο τοπικ, μπορουμε να συνεχισουμε την σηζητηση. καμια φωτο απο το οργανακι που λετε? κοστος? τι επιλογες εχουμε? ποιο θεωρειται καλυτερο? ψηφιακο ?
αναλογικο? ολα. ειναι πολυ κρισημο το ερωτημα και ειναι κριμα να το αφησουμε στην μεση.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16905093 seconds (82,22% PHP - 17,78% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:37. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|