Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Θελω βοηθεια Ζητηστε βοηθεια και θα χαρουμε να σας βοηθησουμε μονο περι χρησης του forum. |
|
|
|
Ποδηλασία |
|
24-03-14, 18:36
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ποδηλασία
Καλησπέρα σε όλη την παρέα....Αυτό τον καιρό είμαι σε διαδικασία αναζήτησης του καινούριου μου ποδηλάτου....Υπάρχει κάποιος που έχει γνώσεις ή αν μη τι άλλο ποδηλάτης ώστε να με βοηθήσει σε μία σωστή επιλογή?
Ψάχνω ένα ποδήλατο καθημερινό για εντός πόλης και όχι κάτι για να πάρω τα βουνά.Αυτό που μου πρότειναν κάποιοι (γνώστες) είναι την υβριδική κατηγορία trekking η οποία συνδυάζει το ασφάλτινο ποδήλατο με πρόσθετα χαρακτηριστικά ενός mtb.Το ποσό που διέθετα ήταν περί των 400 ευρώ αλλά δεν έχω καταλήξει σε κάτι συγκεκριμένο οπότε και οι επιλογές ποικίλουν.....Τα φώτα σας.....Μία δοκιμασμένη επιλογή από γνωστό αναβάτη είναι το ακόλουθο αλλά κάπως ακριβό
http://2014.merida-bikes.com/en_int/...y+100-381.html
|
24-03-14, 22:56
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
Καλησπέρα Μανώλη,
νομίζω οτι τα χρήματα που διαθέτεις για αγορά ποδηλάτου δεν είναι λίγα,είναι μια χαρά θα έλεγα,μιάς και θέλεις κάτι για μετακίνηση στην πόλη.
Πολύ βασικό θέμα είναι αυτό του μεγέθους!...μην το βιαστείς,ανέβα σε μερικά και κάνε καμια βόλτα,ή αν έχεις κανένα φίλο που να καβαλάει περίπου το ίδιο μέγεθος με σένα κάνε αρκετές βόλτες,συνήθως τα προβλήματα και οι μικροτραυματισμοί απο λάθος μέγεθος εμφανίζονται μετά απο αρκετά χλμ...στην πρώτη βόλτα όλα φαίνονται μια χαρά,μετά απο λίγο αρχίζουν τα ...ώχχ,άχχ...
Στα 400ε θα βρείς αξιόλογα πράγματα κατα την γνώμη μου,μην μπείς στην διαδικασία να πάρεις το πιο μουράτο κλπ,πάρε κάτι λειτουργικό για αρχή,δούλεψε το και μετά έχεις καιρό για αναβαθμίσεις.
Αυτά,
φιλικά,
Σταύρος.
|
25-03-14, 12:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Το θέμα του μεγέθους το έχω ψάξει πολύ μπορώ να πω και έχω καταλήξει σε αυτό που είναι στα μέτρα μου....Μπερδεύομαι στην επιλογή ποδηλάτου καθώς την κατηγορία την έχω βρει....Για αυτά που ζητάω από το ποδήλατο η κατηγορία trekking ή έστω σαν δεύτερη επιλογή η mtb είναι η ρότα μου....Απλά δεν ξέρω τι είναι αξιόλογο και έτσι πάω με κριτήριο την τιμή...
|
25-03-14, 16:37
|
Μέλος
|
|
|
|
Επειδη ασχολουμαι με ποδηλατο,εχω να σου πω τα εξης:αν κυκλοφορεις ΜΟΝΟ σε ασφαλτο το trekking θα σε καλυψει απολυτα.Αν ομως θελεις να κυκλοφορεις και σε ψιλοχωματοδρομο οπως π.χ κανενα παρκο,η καλυτερη επιλογη ειναι 29 mtb.Σε αυτα τα λεφτα θα βρεις ενα πολυ καλο μεταχειρισμενο και θα εισαι σουπερ.
|
25-03-14, 21:50
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Γλυφαδα
|
|
....σωστός ο Ηλίας!..πράγματι,αν σκέφτεσαι την μετακίνηση μέσα στην πόλη,θέλεις trekking,πολλοί φίλοι παίρνουν mtb για την πόλη και τελικά καταλήγουν να αλλάζουν λάστιχα,ή και τροχούς ακόμα για να τα προσαρμόσουν στις ανάγκες της πόλης.
Για παράδειγμα,έχω πάρει ενα που θα το έλεγα city,ίσια λαστιχάκια,φτεράκια,κάπως ρετρό,του έχω βάλει και κάτι καλαθούνες επάνω και πάω και ψωνίζω και από το σούπερ μάρκετ...χαχα!
Το είχε βγάλει προσφορά το Cyclist πρίν λίγους μήνες 200ε(αν θυμάμαι καλά),είναι τριτάχυτο και είναι το καλύτερο για την πόλη.
|
25-03-14, 22:52
|
|
|
|
Περιοχή:
KAVALA
|
|
Μανώλη εγώ θα σου πρότεινα αυτό μιας και εγώ είμαι σε αναζήτηση για ποδήλατο http://www.easywheels.gr/index.php/p...-5-2014-detail
|
25-03-14, 22:53
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Εχω μπει κι εγω στο τριπακι να ψαχνω για ποδηλατο, και σημερα επεσα πανω σε αυτα τα δυο. Πιο πολυ κλινω στο trekking μιας και δεν εχω σκοπο να παρω τα βουνα συν οτι εχει σκελετο απο αλουμινιο οποτε θα ναι κι ελαφρυ. Εσεις που μαλλον ειστε πιο διαβασμενοι στο θεμα τι λετε?
http://rebike-art.gr/bikes/mountain-bike-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%B 1-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1/empros-anarthsh/peristeri-podhlata-podhlato-sector-zaxx-26''-mountain-prosfora-woman
http://rebike-art.gr/bikes/Trekking/peristeri-podhlata-podhlato-orient-avenue-28''-trekking-prosfora-man
|
26-03-14, 11:00
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Δημήτρη τα έχω δει και τα δύο από κοντά...Πολύ καλά ποδήλατα αλλά δεν μου τα συνέστησαν.Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω εντός πόλης και λογικό είναι να τύχει να πάω σε ένα πάρκο ή ένα πλακόστρωτο.Η κατηγορία trekking μπορεί να υποστηρίξει τέτοια χρήση ή πάω σε mtb μόνο και μόνο για το πάρκο και στον δρόμο μου είναι πιο δύσχρηστο?Έχω ακούσει πολλά και έχω μπερδευτεί περισσότερο από ότι ήμουν.Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι γνώστης και για αυτό ψάχνω ένα ποδήλατο που να εξυπηρετεί καθημερινά.Έχω βρει σε πολύ καλή τιμή ως trekking αυτό http://www.grigorioubikes.gr/bike.php?bikeID=96 και ως mtb αυτό http://www.grigorioubikes.gr/bike.ph...34#prettyPhoto
|
26-03-14, 12:13
|
Μέλος
|
|
|
|
Ενα trekking αν το περπατησεις σε ενα παρκο εχεις πολλες πιθανοτητες να παθεις λαστιχο,και οι ζαντες του ειναι πιο ευπαθης σε στραβωματα.αν το περπατας σε ασφαλτο δεν εχει θεμα.Το 29 mtb συνδιαζει ενα trekking λογω διαμετρου τροχου,και ενα mtb λογω φαρδους ελαστικου.Με λιγα λογια ενα ποδηλατο μικτης χρησης.
|
26-03-14, 13:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αξιολογες μαρκες ποιες θεωρουνται? Εχω βρει ενα της Everest 28αρι full suspension στα 260. Κατα Praktiker μερια.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Ποδηλασία... |
endurasKE-30 |
ΔΙΑΦΟΡΑ HOBBY (ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ) |
381 |
26-11-12 12:43 |
Page generated in 0,16872811 seconds (82,81% PHP - 17,19% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:30. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|