Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 221
Ηλεκτρικό τούρμπο?
Καλυσπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Κοιτάζοντας στο διαδύκτιο για φίλτρα αέρος, έπεσα πάνω σε μια διαφήμιση που έλεγε για ηλεκτρικό τούρμπο ( ένα μοτέρ με φτερωτή στην ουσία, το οποίο τοποθετείται στην εισαγωγή του αέρα), και δινει γύρο στα 5-10 ΗΡ. Ποιά η γνώμη σας? Έχει κανένας τοποθετήσει κάτι παρόμοιο και κατα πόσο αξιόπιστο ειναι για τις corollitses μας? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1029
και εγώ ξέρω κάποιον που έβαλε! μούφα και τσάμπα λεφτά! οι πραγματικές επιδόσεις είναι με τις κλασικές τουρμπίνες (καυσαερίων δλδ), ή με τετραπετάλουδο ή με κομπρέσορα (λέγεται και μηχανικό τούρμπο). Όλα τα άλλα είναι μούφες και πεταμένα χρήματα.
ΥΓ: Παιδια αν μπορειται μεταφερετε το θεμα στο καταλληλο section
Αυτο λέει οτι τραβάει 350 αμπέρ ρεύμα... καλα πλάκα κάνουν ? Δεν υπάρχει δυναμό αυτοκινήτου που να βγάζει 350 αμπέρ. και εδώ λέει οτι είναι κατανάλψση κατα την λειτουργεία.
Πέρα ως πέρα απάτη κατα την γνώμη μου