Κυριακο εγω το συγκεκριμενο μοντελο το πηρα μεταχειρισμενο δεν ηταν σε παρα πολυ καλη κατασταση το καθαρισα το ελυσα ολο αλλαξα τα ελατωματικα εξαρτηματα και προσθεσα και εξαρτηματα της εταιριας για αναβαθμιση.για να καταλαβεις εδωσα σταδιακα επιπλεον γυρω στα 350 ευρω περιπου για να το φερω στην κατασταση που βλεπεις στις φωτογραφιες ,αλλαξα μοτερ εξατμιση ολα τα ρουλεμαν επισκευασα τις αναρτησεις το καλυμα που ειναι στην φωτογραφια ειναι δικης μου δουλειας(βαψιμο-αυτοκολλητα),λαστιχα και διαφορα αλλα.αποφασισα και πηρα μεταχειρισμενο γιατι ηθελα να ασχοληθω και αν το ανακατασκευασω και να το ξανασυναρμολογησω μονος μου .Συνολικα εκανα περιπου ενα μηνα για να το φτιαξω ετσι.Ειναι κυριολεκτικα μικρογραφια ενος οχηματος (μεχρι κια γωνιες καστερ και καμπερ ρυθμιζεις).Σχετικα με το κοστος οι τιμες ειναι απο 350ευρω εως και 900Ευρω αναλογα μετο μοντελο την κατασκευαστρια εταιρια και την κλιμακα εγω προσωπικα θεωρω καλες εταιριες την thunder tiger και την kyosho .απο θεμα κλιμακας αυτο που βλεπεις ειναι 1/10 ,υπαρχουν και πιο μεγαλα1/8 ,1/5.
Στα πιο μεγαλα (ορισμενα μοντελα)συναντα κανεις και κινητηρες βενζινης 22 κυβικων και δισκοφρενα με τακακια και υδραυλικα συστηματα κτλπ.Υπαρχουν επισης buggy ,αυτοκινητα ασφαλτινα (πιστας) εκτος δρομου χωματινα κτλπ.Αλλες κατηγοριες ειναι ελικοπτερα ,σκαφη ,ιστιοφορα,αεροπλανα .Α
και μην ξεχασω υπαρχουν και ηλεκτρικα τα οποια ειναι πιο φτηνα.Σε ενα πακετο μοντελου θα βρεις το μοντελο κομπλε συναρμολογημενο σετ εκκινησης τηλεκατευθυνση επιπλεον θα χρειαστεις μπαταριες και καυσιμο(νιτρομεθανολη)
αν θελεις ριξε μια ματια /www.thundertiger.com/
www.kyosho.com