Kαλημέρα παίδες!
Λοιπόν που λέτε πριν από 3 ώρες που καθόμουν στο pc μου και ετοιμαζόμουν να πάω για νανάκια ακούω ένα δυνατό μπαμ από το δρόμο! ήταν και ο αδερφός μου μαζί μου εκείνη τη στιγμή.... Βγαίνει κοιτάει από μπροστά μπαλκόνι και εγώ από το πλαινό και βλέπουμε ένα άσπρο παλιό civic να έχει τρακάρει τα παρκαρισμένα μπροστά από την πολυκατοικία μου.(παρκαρισμένη και η Corolla εκεί και το sei της αδερφής μου... Φωνάζω από το μπαλκόνι επειδή πάει να φύγει ''ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ @ρχίδι είδα τις πινακίδες σου (φίδι μπας και ψαρώσει από τον 5ο δε φαίνονται
)"
Ο αδερφός μου είχε ήδη αρχίσει να τρέχει κάτω φεύγω του σκοτωμού και γω και φεύγουμε προς την μια κατεύθυνση εγώ και στο 1ο στενό δεξιά ο αδερφός μου....
Ο τύπος είχε παρκάρει λίγο παρακάτω γιατί το civic δε κουνιόταν άλλο.....
Καλέσαμε μπάτσους κατέγραψαν το συμβάν βρήκαν και γράψαν και γι΄αυτόν....
Το civic χτύπησε ένα GOLF II, το golf το sei της αδερφής μου (έσπασε προφυλακτήρας και φανάρι) και το sei ακούμπησε την Corolla μου....
Όταν πήγα μετά και είδα το civic ήταν χτυπημένο και από αριστερά μεριά (η καλή η στούκα ήταν από δεξιά....) ξανακάνω τον κύκλο και βρήκα και άλλο ένα renault19 τρακαρισμένο πίσω δεξιά με το τάσι πεσμένο δίπλα, γυαλιά από το φανάρι του civic και το κομμάτι από τον προφυλακτήρα που έλειπε από την αριστερή πλευρά του civic...., οπότε τότε τον είχε χτυπήσει και αυτόν....(του αφήσαμε και αυτού σημείωμα...)...
ΕΥΤΥΧΩΣ είμασταν ξύπνιοι και τρέξαμε και είδαμε ποιός το έκανε..... πάρτε και photos :x
[tab:e470ca14f6]