Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 235
καλησπερα φιλε μου..το αντιμετωπιζω και εγω αυτο το προβλημα και θεωρω οτι μαλλον θελουν αλλαγμα τα λαστιχακια και αν θυμαμαι καλα που ειχα ρωτησει στην toyota ειναι αρκετα ακριβα..
Δύναμη Σεβασμού: 314
Δε νομιζω πως υπαρχει Ε12 ειτε τριθυρη ειτε πενταθυρη ειτε f/l ειτε pro f/l που να μην εχει αυτο το προβλημα...Λιγοι ειναι οι εξαιρεσεις.Καποιος ειχε καταφερει με μοντα και το σταματησε.Αν ψαξεις στο φορουμ ισως το βρεις,αλλιως ζεις με αυτο οπως κι οι περισσοτεροι.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1243
α ρε 101.....
στην 12αρα αμα κλεισω την πορτα με 1-2 ποντους το παραθυρο ανοιχτο νομιζεις οτι θα παει στην ασφαλτο...
και εχει και το μισο σε υψος τζαμι απο την 101/111
Δύναμη Σεβασμού: 193
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
α ρε 101.....
στην 12αρα αμα κλεισω την πορτα με 1-2 ποντους το παραθυρο ανοιχτο νομιζεις οτι θα παει στην ασφαλτο...
και εχει και το μισο σε υψος τζαμι απο την 101/111
χεχε αυτο ξαναπες το.. κλεινω πορτα στην 101 τζιτζι.. κλεινω στην 111.. σεισμος.. θα κατεβασω ταπετσαριες σημερα η αυριο για να κανω μονωσεις και να δω μηπως κανω και κατι με αυτο.. αν βγαλω ακρη θα ενημερωσω..
Δύναμη Σεβασμού: 205
Φίλε δοκίμασε να ρίξεις σπρέυ σιλικόνης.Αυτό και θα τα συντηρήσει αλλά και θα τα "μαλακώσει" κατά τη γνώμη μου.Οπότε θα ξεπεράσεις το πρόβλημα με το τρίξιμο κατά τη γνώμη μου....
Δύναμη Σεβασμού: 184
Φίλε Αντρεα καλησπέρα αλλα επειδη δεν καταλαβα πες μου που να ρίξω σπρει σιλικονης στα καναλια που έχει για να ανεβενει έπανω ή να ανοιξω ταπετσαρια πραγμα που δεν θέλω
Δύναμη Σεβασμού: 314
Εγω βρηκα!Ή το κλεινω τελειως ή το εχω τερμα ανοιχτο!
Το ξενερωμα ειναι αμα βαζεις καμια γκομενα μεσα και το ανοιγει λιγο κι αρχιζει και κανει τα δικα του αυτο...Σα σαραβαλο ακουγεται.