Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Συναντήσεις Junior μελών!
Ανοίγω μια υποκατηγορία στο συγκεκριμένο thread για να βαζουμε φωτος απο συνατησεις των junior μελών. Φανη αν θέλεις, κάνε εντελώς ξεχωριστή κατηγορία και μετέφερε το.
Λοιπον...
Το ΣΚ που μας πέρασε είχαμε συνάντηση κορυφής μεταξύ του Madvinegar Junior και της κουκλίτσας του Marmel.
Παραθέτω και φώτο. Τα σχόλια δικά σας!
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 881
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Αρχίσανε τα προξενειά!!!!
Αντρέα..... τι έγινε ρε συ????
Μμμμμμμμ, σιγά τον γκόμενο... Ρε, άμα η κόρη του Μαρμελ δει τον δικό μου, θα τρέξει αμέσως να αγοράσει νυφικό και θα στείλει τον πατέρα της στον συμβολαιογράφο να της γράψει την προίκα της...
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 10
Τι λες ρε.... Μου τον εχουν ζητησει απο 3 μαρκες γάλατος και αλλες 5 μαρκες πάνας για να τον κανουν διαφημιστικό.... Και θα μας πεις "σιγα τον γκόμενο"?
Μπορει ο πατερας να ειναι σα μπαγιάτικο μύδι αλλά ο γιός τουλάχιστον βγήκε κούκλος...!
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1243
νοστιμο κοκκινο ξηρο κρασι κωστα....
να και οι 2 δικες μου φωτο...
η μικρη δεν πιανει πιπιλα με τιποτα ρε γμτ... και ταλαιπωρει τη μαμα της!!!
αλλα μου φαινεται καλυτερα ειναι... για τη μικρη!!!
παντως 2 μηνες τωρα ΔΕΝ ξεγελιεται...