Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 509
2η Συνάντηση
Το παράρτημα ''Θράκης'' του corollaclub σας ανακοινώνει ότι το Σάββατο 13-12-2008 και ώρα 15:00 θα γίνει η 2η συνάντηση του παραρτήματος στην Ξάνθη. Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ του κολυμβητηρίου Ξάνθης (δίπλα απο το Πανεπιστήμιο Ξάνθης)....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Roy-D : 21-11-08 στις 22:58.
Δύναμη Σεβασμού: 327
Ναι..στο Λυμνιο! Ετσι κι'αλλιως μονο εκει θα μπορουσαμε να συναντηθουμε. Ειναι Σαββατο και στο παρκινγκ που εχει πισω απο την πυροσβεστικη εχει παζαρι..
Δύναμη Σεβασμού: 412
ΩΡΑΙΑ Θα ειμαι και εγω σιγουρα, θα εχω τελειωσει με τις δουλειες μου και θα ειμαι free εκεινη την περιοδο.
Να σας γνωρισω, να τα πουμε και απο κοντα. (σημ:Μονο τον PC EXPERT εχω γνωρισει.)