Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 200
Νεοκλη ευχαριστω για τα καλα σου λογια...και ξερω οτι δεν ειναι λογια ετσι για να λεγονται και καλα για τους τυπους...Και εγω χαρηκα για την γνωριμια
ευχομαι να ειμαστε γεροι να ξαναβρεθουμε και να πιουμε πολλους καφεδες
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 200
Με τη σειρα μου θα ανταποδωσω στον φιλο μου Edessaios (Πετρο) που εστω και λιγο ειχα τη χαρα να γνωριστουμε απο κοντα.....Πετράν ευχαριστουμε για την ξεναγιση
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Ήταν και για μένα χαρά που τα είπαμε από κοντά Γιώργο, κρίμα που δεν είχατε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας!!! Άντε να δούμε πότε θα καταφέρουμε εμείς να κατηφορίσουμε προς τα μέρη σας!!!!!