Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p="59374
...Ειμαι ο συνταγματαρχης Καζικας...
|
Δέν πά να είσαι και η υπολοχαγός Νατάσα έπρεπε να τού λεγες.
Φίλε μου bill καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία που πέρασες και την λαχτάρα σου.Μού'χει τύχει και μένα κάτι παρόμοιο με τη διαφορά όμως οτι δέν τράκαρα.Τη γλύτωσα στο παρα κάτι.Στην συγκεκριμένη περίπτωση,βεβαίως πρακτικά έχεις εν μέρει δίκιο διότι είχες ήδη εισχωρίσει μέσα στην πλατεία-κόμβο και βρισκόσουν ήδη σε κίνηση.
1ον δέν παραβίασες το STOP.Προχώρησες,έλεγξες και σιγά σιγά ξεκίνησες για την είσοδό σου στο κόμβο.Το STOP σημαίνει (στη συγκεκριμένη περίπτωση), οτι μέν σταματάς αλλά δίνεις προτεραιότητα σ'αυτούς που ήδη έχουν πορεία μέσα σε αυτήν.Στην πλατεία.
2ον δεν έβγαλε φλάς.Πού να τό'ξερες λοιπόν οτι θέλει να στριψει ο καραβανέας?
Τέλος, το θέμα είναι οτι ο αστυνομικός της τροχαίας έγραψε οτι το ατύχημα πραγματοποιήθηκε μέσα στην πλατεία άρα μή φοβάσαι καθόλου.Απλά εσύ πήγαινε να ανανεώσεις το συμβόλαιό σου σήμερα για να είσαι εντάξει και μήν αγχώνεσαι καθόλου.Είσαι καλυμμένος.
ΥΓ. Να πάς να πάρεις σε καμιά δεκαριά μέρες άν είμαι σίγουρος το αντίγραφο βιβλίου συμβάντων για να το δώσεις άν χρειαστεί στην Ασφαλιστική σου Εταιρία.Συνήθως το ζητάνε για διευκρινήσεις πλήν του πραγματογνώμονα.