Συναντηθηκαμε με τον evananas γιατι ηθελα να δω τι διαφορες εχει απο το μαμα corolla. Εγω το εχω πουλησει σε ενα ξαδερφο μου και επειδη θελει να το κανει πρωτο σταδιο ειπα να παρω καμια ιδεα απο τον evananas.
Κατσαμε τα ειπαμε και με πηγε βολτα με το corolla του. Απο τη πρωτη στιγμη μου εδωσε την αισθηση οτι παει σιγουρα καλυτερα απο μαμα μεχρι που το οδηγησα και οντως παει πολυ καλυτερα ισως καλυτερα και απο 1,6.
Οποτε και ειπαμε να ανοιξουμε με το μαζντα2.
Καναμε διαφορες δοκιμες:
Απο πρωτη ταχυτητα ρολλαριστα δεν ειχαμε καμια σχεση το μαζντα φευγει πολυ ευκολα μπροστα με διαφορα.
Απο δευτερες θυμαμαι 3 ανοιγματα οπου στα δυο περναγα ευκολα μπροστα μεχρι τεταρτες αλλα στο τριτο αργυσα να πατησω γκαζι ομως τον περασα αλλα μολις κουμπωσαμε τεταρτες και μεχρι 160-170 με ειχε μαζεψει και με περασε κιολας.
Βασικα μπραβο στο παιδι που με τοσο απλες επεμβασεις το εχει κανει τοσο γρηγορο. Η δυναμη του corolla φαινεται μετα τα 100 ανοιγει πολυ καλα στα ψηλα.
Αν υπαρχει καποια διαφωνια απο τον evananas για τα αποτελεσματα ας μου πει να το συζητησουμε. Το κλιμα ηταν πολυ καλο αφου βρεθηκαμε να εχουμε και κοινους γνωστους!!!!!!
Χαρηκα για τη γνωριμια και καποια στιγμη θα παρω το corolla να δουμε ποσες κολωνες θα μου ριξει
!!!!!!!