Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Aλλο και τουτο παλι.....
Παλιά 23-07-10, 17:34
davarisx Offline:
banned

Περιοχή: Μεσογεια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
davarisx θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Aλλο και τουτο παλι.....

Καλησπερα παιδια.
Χθες το βραδυ κατευθυνομενος στην Αττικη οδο και ενω ημουνα φορτωμενος με 6η και γυρω στα 160χλμ βλεπω την θερμοκρασια και ειχε ανεβει απο την μεση που ηταν παντα αναμεσα στην μεση και στο φουλ(ευτυχως δεν ειχα χειροτερα)χωρις αιρ κοντισιον παντα.Τρελαθηκα και αμεσως γυριζω το καλοριφερ στο ζεστο 4η σκαλα και κατεθειαν τσουπ ηρθε η θερμοκρασια στην μεση.συνεχισα την διαδρομη με καλοριφερ στην 2η σκαλα και ουτε γατα ουτε ζημια.φτανω σπιτι ανοιγω καπο το νερο στο μπουκαλακι σχεδον γεματο.
Σημερα το πρωι εκατσα ελυσα ψυγειο-θερμοστατη.ο θερμοστατης ηταν σαν καινουριος.περνω τηλ. ενα φιλαρακι που εχει συνεργειο μου λεει σιγουρα κατα 90% πας για ψυγειο νερου γιατι αυτο εχει βουλωσει.
Τεσπα καθομαι με ζεστο νερο και ποτασα γεμιζω το ψυγειο και αυτο αρχισε να σιγοβραζει.μετα απο 5 λεπτα βαζω νερο με την μανικα ποτισματος απο την μια ακρη και ανοιγω το νερο.
Παιδια ναι μεν ειχε αρκετη βρομια(βρωμια λεγοντας κοματια αλατα και τιποτα αλλο πχ σκουρια-μαυριλα)αλλα οχι κατι το τρομερο.Επαναλαμβανω την διαδικασια αλλα αυτη την φορα εβαλα την μανικα απο την αλλη μερια και παλι εβγαλε λιγα αλατα.βαζω το ψυγειο απανω χωρις θερμοστατη αυτη την φορα γεμιζω νερο και παω τσαρκα να δω τι γινεται.η βελονα κολημενη στην μεση(μου εκανε εντυπωση χωρις θερμοστατη)και οταν το ζορισα παλι ανεβασε θερμοκρασια στα ιδια επιπεδα.
Επειδη μου την εχει βαρεσει λετε να ειναι το ψυγειο το προβλημα?
Τρομπα δεν ειναι σιγουρα γιατι δεν υπαρχουν διαροες αλλα εκτος αυτου βλεπω το νερο να κυλαει οταν βγαζω την ταπα και γκαζωνω.
Τα φωτα σας γιατι ειμαι ετοιμος να παρω την βαρια και να το κανω το ψυγειο σκραπ.
Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 23-07-10, 18:05
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 270
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aπαντηση

Φιλε μου ηρεμησε εχω λυση...Εχω και εγω 111 facelift και πριν 1,5 χρονο ειχα ακριβως ακριβως ακριβως ακριβως ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Ακριβως το ιδιο...Κακως τα ελυσες ολα αυτα τσαμπα ταλαιπωρηθηκες...Ο θερμοστατης ειναι...Κι ας φαινεται σαν καινουργιος...Οταν παλιοσει κολλαει στιγμιαια και δεν ανοιγει...Αυτος φταιει...20 ευρω εχει και αλλα 5 ευρω το λαστιχο του...Αλλαξε τον και εισαι κομπλε...
Εγκυκλοπαιδικη Σημειωση: Στις παλιοτερες Corolla τις ee90 συνηθως συνεβαινε το αντιθετο...Κολλαγε και εμενε ανοιχτος και μολισ βγαιναν εθνικη και τις χτυπαγε ο αερας επεφτε η θερμοκρασια...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 18:47
davarisx Offline:
banned

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi Εμφάνιση μηνυμάτων
Κακως τα ελυσες ολα αυτα τσαμπα ταλαιπωρηθηκες...Ο θερμοστατης ειναι...Κι ας φαινεται σαν καινουργιος..
Βρε keichi σε ευχαριστω αλλα αν διαβασες τωρα δεν εχω θερμοστατη απανω και αυτο το βιολι του.αν ειχα θα ελεγα ενταξει αλλα τωρα τον εβγαλα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 18:57
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1029
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
αυτό που λέει ο keichi είναι σίγουρα! και εμενα μου έκανε νούμερα αλλά κόλαγε ανοιχτός και τελικά αυτός έφταιγε! απ' ότι ξέρω αν είναι γνήσιοι της Toyota κολλάνε ανοιχτοί, ενώ αν είναι imitation γίνεται το ανάποδο! αν αλλάξεις βάλε της toyota! ούτε 30 ευρώ δεν έχει μαζί με την τσιμούχα! εγώ έβαλα του 5E (passeo) και ανοίγει ποιο νωρίς για καλύτερες θερμοκρασίες! δλδ 76,5 αντι 82 που ήταν πριν.

Δεν πρόλαβα το ποστ σου, μήπως έχει πρόβλημα το οργανάκι σου? ή ο αισθητήρας θερμοκρασίας? λίγο χλωμό να βουλώσει το ψυγείο δε νομίζεις? έτυχε να σου πάει η θερμοκρασία τέρμα να δεις αν βράζει το παραφλού στο δοχείο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 19:37
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
φιλε απλα πετα τον θερμοστατη και την ταπα του ψυγειου μαζι..

μην το ψαχνεις απλα εστω και σαν συντηρηση καντο δεν φταιει το ψυγειο !!

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 23-07-10, 21:29
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Aπαντηση

Φιλε πως το εχεις χωρις θερμοστατη και δε χανει αντιψυκτικο?
Το λαστιχο στεγανοποιησης βρισκεται πανω στο θερμοστατη...Πως γινεται να μη χανει απ το καπακι του θερμοστατη? Εβαλες φλατζοκολλα? Λεω τωρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-10, 23:17
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1029
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Προφανώς βίδωσε το καπάκι με το λάστιχο χωρίς τον θερμοστάτη μέσα! δεν το έχω δοκιμάσει αλλά μάλλον δεν θα χάνει! το περίεργο είναι πως γίνεται και με τον θερμοστάτη να λείπει να κάνει τα ίδια? μάλλον έχει δίκιο ο Fanis για την τάπα του ψυγείου! δεν είναι μια απλή τάπα κάποια δουλειά κάνει και αυτή που δεν θυμάμαι να εξηγήσω τώρα και μπορεί μερικές φορές κάτι παλαβά να οφείλονται και σε αυτήν! αλήθεια τσέκαρες αν ανοίγει κανονικά το βεντιλατερ του ψυγείου? μην έπαθε τπτ και δεν ανοίγει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-10, 01:22
davarisx Offline:
banned

Τα βεντιλατερ ( 2εχω) δουλευουν κομπλε παιδια.
Ταπα ψυγειου ποια λετε βρε παιδια?την πανω που ανοιγουμε και βαζουμε νερο μεσα στην αρχη?
Αν ναι τι προβλημα μπορει να εχει η ταπα αυτη?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-07-10, 02:18
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 844
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλα ρε εκατσες και επλυνες το ψυγειο με ποτασα?Ελιωσα στα γελια φιλε χωρις παρεξηγηση..!!!
Προφανως εχεις αλλαγμενο θερμοστατη δεν εχεις γνησιο σχεδον παντα κολλαει ανοιχτος!Ο θερμοστατης φαινεται σαν καινουργιος γιατι πλενεται με 90+ βαθμους καθε μερα!
Υ.Γ.
Νικιφορε μηπως τυχαινει να εχεις παρτ ναμπερ απο τον 5Ε?Λεω να παρω και γω εναν αμαρτια ειναι να δωσω για trd 60E!

Απάντηση με παράθεση
Aπαντηση
Παλιά 24-07-10, 03:29
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Aπαντηση

Ας εξηγησουμε και το ρολο της ταπας...Η ταπα ουσιαστικα σφραγιζει την οδο προς το παγουρακι που υπαρχει στα πλαγια με συγκεκριμενη πιεση...Μολις η πιεση του ψυγειου υπερβει την αναγραφομενη της ταπας πιεση τοτε το αντιψυκτικο υπερχειλιζει στο παγουρακι...Οταν ομως κρυωσει το μοτερ και συσταλει το ψυκτικο στο ψυγειο αναρροφαται παλι στο ψυγειο με μηδενικη υποπιεση ομως...Για να βγει απ το ψυγειο θελει πιεση, για να μπει μπαινει ελευθερα...Και ολο αυτο γινεται, εκτος της υπερχειλισης, και για λογους αυτοεξαερωσης...Ειναι σημαντικος ο ρολος της ταπας...Αλλα στη περιπτωση του φιλου μας σιγουρα δεν φταιει η ταπα...Δεν ανεβαινει η θερμοκρασια λογω ταπας...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πολυ λασπη εριξε παλι Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 23-03-18 22:40
Τι εβρεξε παλι !!!!!! Fanis OFF TOPIC 12 26-04-14 22:02
Παμε παλι. endurasKE-30 OFF TOPIC 0 20-02-09 13:18
Παλι καλα που δεν ετρεχα!! Μουσάτος COROLLA EDITIONS 24 06-01-09 14:35
Τι Ειναι Τουτο Νεκταριος OFF TOPIC 5 12-10-06 18:30

Page generated in 0,16617703 seconds (82,43% PHP - 17,57% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com