Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6_saligkaros
ακουγεται πολυ ενδιαφερον!θα βαλεις και φωτογραφιες να το καμαρωσουμε?
|
Θα βαλω σαλιγκαρε, σε λιγες μερες θελω να το κανω 1 ανανεωση χρωματος και γενικοτερα ενα ρε-τουσαρισμα,και θα το κανω φοτογραφηση.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Επισης αν θες να μας πεις πόσο κόστισε το τροπέτο και η εργασία για να γινει η μετατροπη.
|
σε βρισκω ψημενο για μετατροπα 2zz.δε σου φτανουν τα guts???
το κοστος εφτασε λιγο πριν το ταληρο, ολα μαζι.αναλυτικα δε τα γραφω δημοσια ,γιατι μεν βρεθηκαν τα ανταλακτικα φτηνα,αλλα μετα απο συζητησεις τα εργατικα που με πηρε ο μηχανικος,νομιζω οτι με πηρε το κεφαλι.αλλα ετσι ειναι μαλλον ηθελε να κανει μονο μια αρπαχτη, και οχι να κερδισει ενα πελατη.τεσπα αμα 8ες να πουμε λεπτομερειες μιλαμε μεσω πμ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Να το χαίρεσαι το εργαλείο σου και πολλά πολλά lift...
|
να σαι καλα TmNemesis!!! ευχαριστω. το χαιρομαι αρκετα ,προς το παρον παρα τις δυσκολες οικονομικες συνθηκες που επικρατουν...παλι καλα που ειναι τα σκοπια κοντα και γεμιζω με 1.30 !!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos ts
ο ποπός του το τρώει το Μιχάλη
αλλά πέρα απο την πλάκα όταν είχα το 1,6 και το έψαχνα να μου πείς τότε μόλις είχε βγεί!!!!!!(2002)
το κόστος ήταν
χίλιες φορές να αγόραζες έτοιμο....
αν και τώρα αυτό πυστεύω!!!!!!!
|
εχεις δικιο νικο αλλα ο λογος που εκανα ολη αυτη την ιστορια ειναι γτ το κατα τα αλλα κονωνικο κρατος μας επιτρεπει θεσεις σταθμευσης αναπηριας με οριο τα 1600cc.οποτε εαν αλλαζα κυβικα 8α εχανα τη θεση γτ βλεπεις αμα εχεις 1800 εισαι προνομιουχος και δε χρεαζεσαι τη θεση σταθμευσης,γτ ισως να μπορεις να πληρωνεις παρκινγκ.
γενικοτερα για να λυσω τις αποριες το οφελος που εχω απο αυτη την ιστορια ειναι οτι:
1)θεση σταθμευσης μπροστα στη πολυκατοικια μου
2)τελη κυκλοφοριας για 1.6 (γτ ποιος ξερει που 8α τα πανε τα1,8)
3)δεν πληρωνω διοδια,μεσω της καρτας αναπηρου.
4)και επειδη το ξεχρεωσα προσφατα δεν εχω τη γκρινια της φαμιλιας μου οτι εν μεσω κρισης εγω αλλαζω αυτοκινητα σα τα πουκαμισα.
ΑΥΤΑ.
δεν ειναι προνομια,αλλα ειναι λογος για να κανεις μετατροπησε ts.
ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΕΤΟΙΜΟ TS.
οσο για το οικονομικο θεμα νομιζω οτι 5χιλιαρι θα το εδινα ετσι κ αλλιως ειτε για μετατροπη ειτε για να παρω αλλο αμαξι.
Παράθεση:
Ακριβως γι' αυτο ρωταω. Για να δω αν αξιζει να κανεις ολη αυτη τη μετατροπή (έξοδα, μη σιγουρο αποτελεσμα, κοψε-ραψε κτλπ) απο το να πουλησεις το δικο σου και να παρεις μια ετοιμη TS (με τα σερβις της κτλπ).
|
πιο πισω εξηγω τους λογους.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Αφού την ξέρεις ήδη την απάντηση ρε αδερφέ...
|
Παράθεση:
Την υποθετω. Απλα τωρα υπαρχει καποιος που οντως το εχει κανει, οποτε θα ακουσουμε και την άλλη πλευρα για 1η φορά.
|
Ηθελα να γραψω λιγο και το στορι της υποθεσης οπως εξελιχθηκε.
λεπον.
καθοτι ανυσηχο πνευμα, ηθελα παση θυσια να φοτρωσω αλογα το αμαξι εχοντας καποια χρηματα.
ειχα στο μυαλο μου οτι με κομπρεσσορα δεν θα εχω μεγαλη καταπονηση σε 1 μοτερ που δεν εχει φτιαχτει με ανοχες για να σηκωσεις πιεση.
βρισκω greddy charger με μια μιρη μετατροπη για να μπορει να φορεθει σε 1ZZ,3ZZ,4ZZ και απο κει και περα γκ@υλωσα.
αγοραζω link G4 storm αγραφο και μετα απο καιρο συνηδητοποιω οτι το αμαξι ειναι ηλεκτρογκαζο και δεν κανει αυτος ο αγραφος oh shit!!! χρειαζομαι τον extreme!!! ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ.
Επισης κανω και μια λιστα με τι αλλα καλουδια θα χρεαστω,και γραφω και γραφω,και βλεπω οτι φευγω πολυ απτα λεφτα μου χωρις να εχω και κανα τρομερο αποτελεσμα.αντε να επερνα 50 αλογα. Με αμφιβολια για το ποσο καιρο θα μου κρατησει στα χερακια μου
και εκει ΜΟΥ ΣΚΑΕΙ Η ΙΔΕΑ
Και δεν το κανω TS????
και ετσι και εγινε. μεσα σε μερικες μερες ηξερα
ποσο τα μηχ μερη
ποσο ο μαστορας
ποσο ο ηλεκτρολογος
και ΒΟΥΑΛΑ!!!
που +50 αλογα που +82(αυτο παιζει.θα δουμε μετα απο 1 dyno run ποσα εχει τελικα.)