Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 225
τον τελευταιο καιρο βλεπω πολλα corolla Κυριως στην περιοχη της Κιννετας και των Αγιων Θεοδωρων.
ειναι καποιος απο το club της περιοχης η απλα τυχαινει?
οταν εννοω οτι βλεπω πολλα corolla εννοω με το σημα του club
__________________ .......απο την πισω κινηση στην μπροστα, δεν πειραζει το κραταμε για ειδικες περιπτωσεις.
εισαι στη ζωη μ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ η αρχη, ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 02-04-08 στις 17:06.
Δύναμη Σεβασμού: 263
Και εγώ για μπανάκι κινέττα στάνταρ μια φορά την εβδομάδα .Νομίζω τώρα που θυμάμαι είχα δει μια μαύρη 12άρα αραγμένη με αυτοκόλλητο αλλά που/πως να βρω τον κάτοχο στην παραλία? Μήπως ήρθε ο καιρός να φτιάξουμε και μαγιό με το logo μας?
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 400
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXANIKOS
Και εγώ για μπανάκι κινέττα στάνταρ μια φορά την εβδομάδα .Νομίζω τώρα που θυμάμαι είχα δει μια μαύρη 12άρα αραγμένη με αυτοκόλλητο αλλά που/πως να βρω τον κάτοχο στην παραλία? Μήπως ήρθε ο καιρός να φτιάξουμε και μαγιό με το logo μας?
Και μαγιώ και πετσέτα, και ένα καπέλο με ένα μεγάλο βέλος να μας δείχνει....
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 442
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MIXANIKOS