Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 520
Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπαίνουν τα φρένα από ts(λόγω esp) και που μπορώ να τα βρώ;;; Τί τιμή παίζουν περίπου;;; Πως θα καταλάβω αν είναι σε καλή κατάσταση;;;
Oxι δεν είχα κάποιο πρόβλημα όσον αφορά τα φρένα ούτε ποτέ είχα αλλά κανέναν δεν βλάπτουν καλύτερα φρένα. Βελτιώνεις την ασφάλεια σου και θέτεις υποδομή για παραπάνω δύναμη.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Re: Brakes Update
Α οκ, απλά νόμιζα ότι ήθελες να βάλεις και το ESP (γι'αυτό ρώτησα για τη βροχή ). Είναι καλή ιδέα τα φρένα από TS. Δεν ξέρω τί θα γίνει με τα ηλεκτρονικά τους όμως. Εσύ έχεις abs?
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 496
Όλες οι Ε12 έχουν ABS... Θυμάμαι που είχα ρωτήσει για τη συγκεκριμένη μετατροπή και μου είχαν πει πως γίνεται και δεν υπάρχει πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά!!! Δεν ξέρω όμως κατά πόσο ισχύει αυτό!
Από ότι ξέρω esp δεν μπαίνει μετά ή είναι ασύμφορη η τοποθέτησή του. Θα προσπαθήσω να μάθω και θα πάρω στις μάντρες να μου πουν διαθεσιμότητα και τιμές. Αλήθεια πως καταλαβαίνεις ότι είναι οκ οι δαγκάνες. Εκτός από αυτές τι άλλο πρέπει να πάρω για να είναι πλήρης η μετατροπή. Marmel για πες που είσαι ειδικός σε αυτα!!!!
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 760
να ρωτησω κατι?αν ειναι να δωσετε 2000 γιατι να μην βαλετε 4πιστονη μπροστα.στο φρενα που ειχα παει μου ειχε βγαλει μια τετραπιστονη καινουρια 750 ευρω.δισκοι 150 ευρω κλπ κλπ τα υπολοιπα ειναι ασημαντα νουμερα.ολα μαζι αν θυμαμαι καλα μου τα ειχε βγαλει κατω απο 1500.βεβαια για να τα βαλετε πρεπει να εχετε τουλαχιστον 16αρα ζαντα