Παρέλαβα το νέο μου Auris 1.33 5d unique την παρασκευή 20/03/09 και έχω κάνει μόλις 70 χιλιόμετρα.
Το πείρα μαύρο και μόλις το είδα εντυπωσιάστικα με την μπροστά εμφάνιση οσο για την υπόλοιπη εξωτερική εμφάνιση με ικανοποίησε ,αν και περίμενα ι παρόμοια αισθητική απο τη παλιά corolla.
Οσο για τις ζάντες 16" και λάστιχο 205/55 πολυ ικανοποιητικά για αυτο το αμάξωμα, το μόνο που με χάλασε και είχα ξεχάσει να ρωτήσω είναι οτι έχει πάνω continetal και είναι τα απλά τελείως καρααφλα στο πλάι(αυτή είναι προσωπικό κολλημα οχι οτι είναι χάλια επιλογή).
Τώρα οτι αφορά τον εσωτερικο χωρο απο που να αρχίσω και που να τελειώσω απλα είναι υπέροχο και ιδιαίτερα η θέση των ταχυτήτων είναι η ιδανικότερη για άνετη και ταυτόχρονα σπόρ οδήγηση.Απο του χωρους γενικα και για τα άτομα είναι άνετο και απο αποθηκευτικούς χωρους είναι καλοι με βάσει το design στο ταμπλο.
Για την οδηγικη συμπεριφορα μονο μεσα στην πόλη μπορω να εκφερω γνώμη μονο(το σ/κ θα παω ταξιδακι οπότε....).
Το σύστημα start&stop (eco) λειτουργεί αψογα και χωρις καμια καθηστέρηση στην εκκίνηση του αμαξιού.Μολις σταματήσει το αμαξι και βγαλω ταχύτητα και αφήσω τον συμπλέκτη οι στροφές πέφτουν στο 0 και το Αuris γίνεται εκκλησία δεν ακούγεται τίποτα.Μετά κατα την εκκίνηση δεν προλαβαίνω να πατήσω το συμπλέκτη και πρίν κουμπόσω την 1η ξεκινάει πάλι η μηχανή...(ο μόνος προβληματισμός μου είναι εαν επηρεάζει την μπαταρία παρα πολύ , θα ρωτησω και θα σας πω η αν ξερει κανενας απο εδω θα ηταν καλο).
ουφ κουράστικα οτι θέλετε να μάθετε παραπάνο για ποιο συγκεκριμένα πράγματα του Αuris ευχαρίστως να απάντησω εαν μπορω....
με εκτίμηση
κώστας