Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 456
Κουκλα η Corolla σου Στελλάρα.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 401
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
καλως ηρθες στην παρεα μας φιλε ...
ωραια η μικρη!!!
1.3 ειναι?
Πάνο 1,3 είναι αλλα είπαμε μωρό είναι ακόμα, που θα πάει θα μεγαλώσει...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
μου φαίνεται πως λείπει κάτι από τα αυτοκολλητα όμως.Στέλιο ωραία η ερωμένη σου.να την προσέχεις για να σου κάμνει όλα τα χατήρια
Χάρη στην δουλειά των Πατρινών αποκαταστάθηκε το φθαρμένο αυτοκόλλητο με αποτέλεσμα να φορεθούν καινούργια,λίγες ακόμα φωτό.Αυτή τη φορά και γώ μαζι με το μωρό μου...