Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*101 1992>1996 |
|
|
|
Brakes Update |
|
31-12-04, 14:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Brakes Update
Brakes Update
|
Re: Brakes Update |
|
05-02-05, 01:04
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Re: Brakes Update
μιας και εχω κανει update στα φρενα μου τα εχω χειροτερεψει. επομενη κινηση ειναι το πληρες σερβις στις πισω δαγκανες τακακια, σωληνακια υψηλης στις εμπρος, και υγρα dot5.1 και φυσικα κατανεμητης απο levin. αυτον ψαχνω τωρα . θα ηθελα να μου πει καποιος που εχει βαλει τον συγκεκριμενο κανανεμητη, αν ειδε διαφορα και αν θελει ρυθμιση στο φρενομετρο. 8)
|
06-02-05, 00:21
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγω MARMEL πριν αλλαξω το κατανεμητη τα πισω φρενα ηταν διακοσμητικα δεν επιαναν καθολου εκανα καταβασεις σταματαγα και τα πισω φρενα ηταν κρυα μεχρι που εβαλα το κατανεμητη και το αυτοκινητο στο φρεναρισμα καθοταν στα τεσσαρα και οι δισκοι τωρα ηταν ζεστοι και αθτα που σου λεω τα ειδα και στο φρενομετρο.
|
|
|
06-02-05, 01:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
παναγιωτη σχετικα με τη συζητηση που ειχαμε τη παρασκευη μαζι με τον γιωργο.να ρωτησουμε κ το παλικαρι που ειπε οτι ειδε διαφορα.οταν λεμε κατανεμητη εννοουμε αυτο που ειναι κοντα στην κολωνα του τιμωνιου κ εχει 4 εξοδους??γαμωτη δεν μπορω να ανεβασω φωτο
|
|
|
06-02-05, 20:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Νομιζω οτι βρισκετε πανω στον πισω αξονα.Ρε παιδια γιατι να δωσετε λεφτα για αλλον κατανεμητη αφου ο υπαρχον ρυθμιζετε.Ρε πανο αν βαλεις κατανεμητη απο λεβιν δεν θα λειτουργει σωστα θα θες και τα μπροστινα φρενα γιατι μην ξεχνας οτι ειναι διπιστονα και μπροστα ειναι μονοπιστονα.Θα τραβαν μεγαλο λουκι τα μπροστα
|
06-02-05, 23:56
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="
Νομιζω οτι βρισκετε πανω στον πισω αξονα.Ρε παιδια γιατι να δωσετε λεφτα για αλλον κατανεμητη αφου ο υπαρχον ρυθμιζετε.Ρε πανο αν βαλεις κατανεμητη απο λεβιν δεν θα λειτουργει σωστα θα θες και τα μπροστινα φρενα γιατι μην ξεχνας οτι ειναι διπιστονα και μπροστα ειναι μονοπιστονα.Θα τραβαν μεγαλο λουκι τα μπροστα
|
νομιζεις? να ψαξεις να τον βρεις και να μας πεις. ψαξε και αμα βρεις πισω αξονα να μας το πεις και εμας. δεν εχουμε πισω αξονα βρε στραβαδι. κωστα ναι πρεπει να μαθουμε και θα κανω το πιο σωστο. δεν παει αλλο. θα βγω απο το δρομο καμια μερα. απελπισια η κατασταση. λαχανιαζουν πολυ οι μπροστινοι και οι πισω γλυφουν. φιλε trd1 που εβαλες οπως λες τον κατανεμητη, εκει που ενοοει ο diafani-psixh (κωστας) ειναι κατω και πισω απο την πολαπλη εισαγωγης επανω στον καθρεπτη. εκει εννοεις?
|
07-02-05, 01:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
το μονο corolla E101 με πισω κατανεμητη ειναι το δικο μου αλλα αυτος ειναι κατανεμητης βαρους λογου του οτι ο πατερας μου παλια συνηθιζε να με βαζει να καθομαι πισω.χεχε.πλακα κανω.λογο της ιδιαιτεροτητας του αυτοκινητου.ο κανονικος κατανεμητης ομως ειναι αυτος που λεμε με τον παναγιωτη (ΜΑΡΜΕΛ ) η ουχι?
ρε συ παναγιωτη με μπιζοσανε τη παρασκευη τα παιδια οτι ειμαι το μοναδικο corolla E101 που δεν εχω φρενα κ οτι κανονικα θα επρεπε να ξυλωνω ασφαλτο κλπ.ε προσπαθησα να μπλοκαρω σημερα τους μπροστινους τροχους με 30-40 χλμ.ρε πρεπει να πηδηξω ολοκληρος πανω στο πεταλι του φρενου.
παντως παναγιωτη θα βαλω αυτα που λεγαμε κ ετσι κ δω διαφορα θαμαι μες την τρελη χαρα.υπομονη 2 βδομαδες να τελειωσει η εξεταστικη.μεχρι τοτε θα συνεχισω να κουβαλαω την αγκυρα μαζι μου.χεχε.
|
|
|
22-02-05, 23:09
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
κωστα πατα συνεχεια φρενο τωρα που τα ανανεωσες να πατησουν καλα να μας πεις εντυπωσεις και τιμες φιλε 8)
|
23-02-05, 02:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
τις τιμες φιλε τι να τις πω.ειναι το γνωστο που λεω σου πιανουν τον κ.... σου βαζουν κ δ.....λο χιχιχι.σορρυ για τις εκφρασεις.
τιμη αγορα 600 ευρω μεσω γνωστου μπρος πισω φρενα κ κατανεμητης.σωληνακια της ΗΕL φτιαχτα 100 ευρω και 130 εργασια.
παναγιωτη μη βιαζεσαι.πρεπει να πατησουν αυτα τα τακακια καλα,να παω να κανω εξαερωση κ τοτε θα δω τη διαφορα αλλα το τελειο φρενο θα το εχω οταν αλλαξω τακακια γιατι αυτα που ειχαν πανω οι διαγκανες δεν ειναι κ οτι καλητερο!!!!!
μεχρι στιγμης ειμαι καπως ευχαριστημενος .το καπως γιατι το πεταλ ειναι λιγο μαλακο.μου ειπαν οτι με την εξαερωση θα στρωσει κ οσο παει θα φενεται η διαφορα.
παντως το χειροφρενο πιανει χιχιχι
παναγιωτη αμα σου πω τι τραμπακουλο επαθα με τον κατανεμητη θα χτυπιεσαι απο τα γελοια!
θα τα πουμε απο κοντα.
|
23-02-05, 02:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Άντε καλοφόρετα τα φρένα από ποιόν τα πήρες και πού τα έβαλες...??Οι δίσκοι σε τι κατάσταση είναι..?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Brakes update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
626 |
27-06-23 09:55 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E 12 |
439 |
06-03-21 20:23 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*90 |
21 |
13-04-07 17:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA AE86 |
2 |
06-10-05 12:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA KE 70 |
0 |
31-12-04 15:12 |
Page generated in 0,16897607 seconds (80,99% PHP - 19,01% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|