Καλημερα σε ολους..πριν 2 εβδομαδες περιπου πηρα το Corolla μου,καινουργιο E12,και εχω κανει ηδη τα πρωτα 1100 χιλιομετρα.. Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο το αυτοκινητο,ουτε που μπορουσα να διανοηθω οτι ο γιαπωνεζος κανει τοσο καλη δουλεια..Ομως εχω παρατηρησει κατι και θα ηθελα τη γνωμη σας..
Το τιμονι μου φαινεται αρκετα βαρυ.Το εχω διαπιστωσει τοσο στις κλειστες με χαμηλη ταχυτητα στροφες μεσα στην πολη,που εχει αργη επαναφορα αλλα και στην εθνικη..Επεισης στην εθνικη μου δινει την εντυπωση οτι ειναι λιγο ασταθες,δηλαδη συμπεριφερεται οπως οταν φυσαει πολυ και πρεπει την περσσοτερη ωρα να εισαι στην τσιτα για να μενεις στη λωριδα σου..Σκεφτηκα μηπως καποιο εχει λιγοτερο αερα και γιαυτο με περνει λιγο μια απο τη μια μια απο την αλλη αλλα το τσεκαρα και ολα ειναι στο 220.. Παρατηρητε εσεις κατι αντιστοιχο στα δικα σας?Μηπως η Toyota χολενει λιγο στο θεμα τιμονι και συστημα διευθυνσης γενικοτερα?Αν οχι,να το παω στην αντιπροσωπεια να το κοιταξουν!
Η αληθεια ειναι οτι το προηγουμενο μου αμαξι ηταν ενα πουντο,δηλαδη πολυ πιο ελαφρυ απο το κορολλα και με παναλαφρο τιμονι,οποτε κραταω μια επιφυλαξη μηπως μου κακοφαινεται το καινουργιο επειδη εχω συνηθισει στο παλιο...Αλλα στην εθνικη με τα 140 δεν επρεπε να κανει λες και με φυσανε ολη την ωρα δυνατοι ανεμοι απο το πλαι..υποτιθεται οτι αν δεν εχει και κινηση και ο δρομος στην ουσια ειναι μια ευθεια (ατ.οδος-Κορινθος) ,τοτε πιανεις μια σταθερη ταχυτητα και "σε παει"το αυτοκινητο..Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω και να μην νομιζετε οτι ψαχνω το αμαξι-κιτ που σε παει μονο του