Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από KOLNIK
Μετα απο συζητηση που ειχα με τον προεδρο της Λ.Α.Βολου,σημερα το μεσημερι,μας προτεινει να μαζευτουμε στην διασταυρωση για Λαμπινου οπου μπορουμε να βολεψουμε τα "εργαλεια" μας και να απολαυσουμε αφθονο αγωνα!!(ολη την διαδρομη απο την εκκινηση γιατι ειναι στυλ μοντε καρλο και φενεται ακριβως απεναντι απο την ωρα που ξεκιναει το αγωνιστικο)Περιμενω και αλλες προτασεις να δουμε τι θα κανουμε τελικα....
|
Νίκο θα πρέπει να μάθουμε έγκαιρα ποιες θα είναι οι διαδρομές και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί οι δρόμοι, ώστε να ξέρουμε πώς θα κινηθούμε (ειδικά αν υπάρξουν και άτομα τα οποία θα έρθουν από πιο μακρυά.
Θα προσπαθήσω να μάθω κι εγώ και μέχρι Τετάρτη ή Πέμπτη το πολύ να έχω νέα.
Προς το παρόν βάζω προσωρινά μια φωτογραφία από googlemaps του σημείου που έχεις προτείνει για να έχουμε μια πρώτη ιδέα.
κι ένα βιντεάκι από την περιοχή που αναφέρει ο Νίκος.
οι βράχοι είναι ένα τεράστιο ηχείο...
το μόνο θέμα είναι επειδή ουσιαστικά ο δρόμος είναι "κομμένος" πάνω στο βράχο (είπαμε σαν Μόντε Κάρλο) κατά πόσο θα μπορέσουμε να βρούμε κάποιο ασφαλές σημείο για να παρακολουθήσουμε.
προσωπικά σε αγώνες δεν μου αρέσει να κάθομαι ποτέ σε σημεία σαν και αυτό που κάθεται αυτός που τραβάει το βίντεο. Δεν έχω δίκιο?
http://www.youtube.com/watch?v=5u3fb...eature=related