Τρακάρισμα...
Δυστυχώς σήμερα το βραδάκι κατά τις 8:30 9 παρά όπως γύρναγα από Αλεποχώρι στα φανάρια έξω από τα διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο όπως ήμουν σταματημένος στη δεξιά λουρίδα (το φανάρι κόκκινο) κοιτάω από τον μέσα καθρέφτη και βλέπω ένα Citroen ZX να σκάει πάνω σε ένα Punto και το Punto πριν προλάβω να κουνήσω έσκασε πάνω μου.Η μ@λ@κί@ του οδηγού του ΖΧ ήτν ότι ενώ έβρεχε,είχε κίνηση και κόκκινο φανάρι κατέβαινε με τα όσα (70 km/h τουλάχιστον) χωρίς να λογαριάσει τίποτα.Αποτέλεσμα;Το ΖΧ μπροστά ζμπαράλια το Punto μπρος πίσω και ο δικός μου κώλος ακόμα πιο χάλια.Από τη μέση και πίσω θέλει άλλαγμα όλο.Πορτ μπαγκάζ πίσω τζάμι πίσω φτερά,προφυλακτήρα και δεν συμμαζεύεται.Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ και θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό άμα το τραβήξω αύριο.Ευτυχώς κανείς δεν έπαθε τίποτα.