Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Αγορά προβολέων ομίχλης - Βοήθεια |
|
13-10-08, 00:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αγορά προβολέων ομίχλης - Βοήθεια
Παιδιά, κατόπιν έρευνας τις τελευταίες μέρες βρήκα αυτά τα προβολάκια ομίχλης παρέα με τα πλαστικά τους. Αλλά δεν ξέρω αν κάνουν για το αμάξι μου, E12 facelift privilege 1,4l 03/07. Είναι τα σωστά πλαστικά-βάσεις και τα σωστά προβολάκια; Τα βρήκα στο νετ σε καλή τιμή, γιατί η ΤΟΥΟΤΑ εδώ θέλει αστρονομικά ποσά. Τί άλλο θα χρειαστώ επιπλέον;
13-10-08, 00:24
|
|
|
|
|
Aν δεν δωσεις και κανενα στοιχειο σχετικα με τα προβολακια,πως θα σου πει καποιος αν ταιριαζουν?με το ματι?παντος αν ταιριαζουν,περα απο τις βιδες δεν νομιζω να χρειαστεις κατι αλλο..οι γραμμες πρεπει να υπαρχουν για να τα συνδεσεις.......
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 13-10-08 στις 00:37.
|
13-10-08, 00:29
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Παιδιά, κατόπιν έρευνας τις τελευταίες μέρες βρήκα αυτά τα προβολάκια ομίχλης παρέα με τα πλαστικά τους. Αλλά δεν ξέρω αν κάνουν για το αμάξι μου, E12 facelift privilege 1,4l 03/07. Είναι τα σωστά πλαστικά-βάσεις και τα σωστά προβολάκια; Τα βρήκα στο νετ σε καλή τιμή, γιατί η ΤΟΥΟΤΑ εδώ θέλει αστρονομικά ποσά. Τί άλλο θα χρειαστώ επιπλέον;
|
Γιαννη ποσο σου ζηταει η τουοτα τοποθετηση??
Η γνωμη μου ειναι να φερεις απ εξω τα πραγματα κ να τα τποπθετησεις στν αντιπρωσοπια
|
13-10-08, 00:35
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
εμφανισιακά προβολάκια και πλαστικό είναι ίδια με τα δικά μου που είναι μαμα.έχε στο μυαλό σου οτι θα χρειαστείς και νεο διακόπτη για τα φωτα.
|
13-10-08, 00:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
οι γραμμες πρεπει να υπαρχουν για να τα συνδεσεις.......
|
δε νομίζω ρε Μπάμπη να υπάρχουν οι γραμμές για τη σύνδεση. αφού και στα χειριστήρια δεν έχει τον extra διακόπτη που έχουμε όσοι τα έχουμε απο μαμα. όποιος βάζει μετα τα προβολάκια, του να συνδέουν σε εναν εξτρα διακοπτη...
Πάντος με το μάτι δεν μπορούμε να πουμε αν κάνουν για το αμάξι σου ρε Γιάννη. ισως αν έστελες ενα Mail στον πωλητη, αν σου απαντούσε αυτος (προσεχε μην σου απαντήσει για την Αμερικάνικη corolla, γιατι πάλι παιζει να μην κάνουν στη δικη σου)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
13-10-08, 00:44
|
|
|
|
|
το λεω γιατι ο αδερφος που εβαλε στην ε11 γραμμες υπηρχαν κ τα αναβε με τον υπαρχον διακοπτη..βεβαια μπορει να μην υσχιει κ για την ε12!
|
13-10-08, 00:47
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
κ στο δικο μου δν ειχε γραμμες κ εκατσα κ τα εφτιαξα μονος τα υλικα μου στοιχισαν γυρω στα 30 ε ρελε,ασφαλεια κ καλωδια κ 19ε τα ομιχλης γυαλινα με μεταλικο σκελετο στς μαμα θεσεις του προφυλακτιρα.Τουοτα που ρωτησα εχουν 500ε τα γνησια φαναρια...
|
13-10-08, 01:20
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
φιλαρακι μου στην zze120 αλλα ειχαν προεγκατεστημενη καλοδιωση και αλλα οχι.αυτο θα το καταλαβεις αν βγαλεις τις 2 ταπες στου προφυλακτηρα σου.αν εχει καλοδιωση θα χρειαστεις ενα ρελε και ενα διακοπτη φωτων φλας.αν δεν εχει θα χρειαστεις μια καλοδιωση ενα ρελε μια σφαλειοθηκη και ενα διακοπτακι ου θα μπει σε καποια κενη θεση διπλα απο το διακοπτη για τους καθρεπτες.α,τα προβολακια αυτα ειναι για το facelift.
|
|
|
|
13-10-08, 01:22
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Η ΤΟΥΟΤΑ εδώ πέρσι μου ζήταγε 250 τα προβόλια, 100 τις βάσεις και 100 εργατικά...ποσό το οποίο βρίσκω υπέρογκο. Τα προβολάκια τα βρήκε φίλος από φίλο στο Εδιμβούργο και τα περιγράφει ως Toyota corolla fog light kit available for model 120 3-5door hatchback from 2004 onwards. Άρα είναι για την δικιά μου υποθέτω εεε;
Και από όσο ξέρω η αμερικάνικη corolla έχει προβολάκια ενιαία μαζί με το πλαστικό που κουμπώνουν μπαμ στον προφυλακτήρα. Σαν σχέδιο βάσεις και προβολάκια μοιάζουν με τα εδώ προβολάκια για τις 12άρες μας; Από όσο φαίνεται εννοώ πάντα, παιδιά! Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω έτοιμη καλωδίωση και δεν πρόκειται να ξηλώσω διακόπτη των φλας και να βάλω τον νέο, μάλλον θα βάλω μαμά-διακοπτάκι στη θέση του κερματοδέκτη. Μάλλον για τοποθέτηση αντιπροσωπεία θα δουλέψει!
13-10-08, 01:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
φιλαρακι τα χρηματα ειναι πολλα το ξερω γιατι δουλευω σε toyota αλλα αυτα τα προβολακια που εχεισ στη φωτο ειναι μπαμ για ταμαξι σου κουτι!αν τα δεν ταχεις παρει ακομα παρτα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16743803 seconds (81,57% PHP - 18,43% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|