Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 511
project st 220
Για οσους θελουν τρελο γκαζι,μια ειναι η λυση 3s -gte και για να προλαβω τις τυχον μ@λ@κιες και εξυπναδες καποιων,τα carina-avensis εβγαιναν με αυτο το μοτερ στην ιαπωνια, 257ps 35,7kg ροπη http://www.svlreclame.nl/3sgte/3sgte.htm
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1243
Re: project st 220
ηρα εισαι απαιχτος ρε.
που πας και τα βρισκεις!!!!!!!
θα σου τρεχουν τα σαλια καθε μερα ε? αλλα δε σ αφηνει η γυναικα να το πειραξεις αλλο περα απο τα σφηνακια motor-cote
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 511
Πανο το εχω βαλει στοχο ρε,αλλα θελω σωστη δουλεια και οχι να βαλω ενα χρεπωμουτερο 3s-gte απο καποιο μαντρα και τελος.Αν δεν γινει το αλλο μου ονειρο πραγματικοτητα,να παρω ενα TOYOTA lexus is 200 compresor εχω σκοπο να αγορασω ενα ολοκληρω CALDINA GT και να βαλω τα παντα-μα τα παντα επανω στο δικο μου(κινητηρας-φρενα-αναρτηση-ψαλιδια και οτι αλλο μπαινει).Αν μου βγει κοντα στα 10.000e θα ειμαι πολυ .Για να γινει ετσι.Αν μπαινει και η τετρακινηση τοτε το αυτοκινητα θα ειναι αλλου.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 301
Αυτο γινεται toyota_mania..Το τροπετο λογικα θα το βρεις μεχρι max 5000€ και πολλα λεω!Το προβλημα ειναι οτι δε φερνουν τετοια στην Ελλαδα αλλα μπορεις να το κανεις παραγγελια απο οσο γνωριζω..Ξερεις σε ποιον..Αν οχι στειλε ενα πμ να σου πω,λογικα θα μπορει να σε φτιαξει..
Η τοποθετηση ειναι αλλη ιστορια,νομιζω εν τω μεταξυ οτι αυτα ηταν 4κινητα οποτε βαζεις και την τερακινηση αν ταιριαζει η βαζεις σασμαν απο 3S-GE..Επισης αν αυτα ειναι superstrut στην αναρτηση θα πρεπει να κανεις και μικρη μετατροπη στο σασι απο οτι εχω ακουσει για να μπει η superstrut..Αλλιως κρατας τις μαμα με ΚΟΝΙ κτλ η κανα φτιαχτο coilover..