Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papathvas
ένας με hyundai coupe (turbo,πρώτης γενιάς) μπήκε χωρίς να ξέρει και χωρίς να τον έχουν ενημερώσει για τα θέματα ασφαλείας και τον γενικό τρόπο συμπεριφοράς μέσα στην πίστα.
κρατούσε καροτσάκι 2-3 γύρους τον Νίκο (και όχι μόνο) και δεν τον άφηνε να περάσει.Στην μεγάλη ευθεία άνοιγε 3-4 αμάξια λόγο turbo αλλά στις στροφές....άστο καλύτερα.
σε μια στροφή λοιπόν προς το τέλος, έκανε αριστερά και ο Νίκος πήγε να τον περάσει,αλλά μόλις τον βλέπει,τον κλείνει για να μην τον προσπεράσει!!! Φεύγει ευθεία λοιπόν το corollaki για να μην πέσει επάνω του και περνώντας πάνω απο τα κερμπ στράβωσε λίγο η μπροστά αριστερή ρόδα και σκίστηκε το πίσω λάστιχο.
|
Συγνωμη για αυτα που θα γραψω αλλα με βρισκεις φιλε μου πολυ αντιθετο με αυτα που λες!Τι χρονους πηγε να γραψει το παληκαρι??Αγωνα εκανε??Track day ξερεις τι ειναι?Ελευθερες δοκιμες για ιδιωτες να μαθαινουν το αμαξι τους με ασφαλεια!Δηλ ο φιλος μας κορολλακιας δεν ειναι αυτο που λεει ο nick-k?? (για να μην το πω εγω
)
Mην βιαστεις να απαντησεις σε αυτα που γραφω λεγοντας σου μονο πως και εγω κανω track day και εχω παρευεθει σε αρκετα με μηχανες και ξερω πως πρεπει να συμπεριφερεται ο οδηγος που θελει να κανει μονο την βελτιωση του σαν οδηγος (και χρονους δεν λεω αλλα με ασφαλεια
),προσωπικα εχω τυχει σε πολλους γρηγορους στην ευθεια αλλα ποτε δεν προσπαθω να τους περασω στις στροφες για να μην χτυπησω εγω αλλα και αυτος που μου κανει τον μαγκα κλεινοντας μου τον δρομο.Ξερεις τι κανω?Στην εξοδο των πιτς μπαινω και ξαναβγαινω καπακια για αφησω χωρο απο οποιονδηποτε πιο αργο απο εμενα στις στροφες και ετσι βρισκω "καθαρο" τεραιν να "παιξω " με την μηχανη μου.Αυτο προτεινω να κανει την επομενη φορα το παληκαρι.Μ2λ2Κ2ς για εμενα ειναι ο φιλος μας που πηγε να κανει τον ξυπνιο,ο αλλος εκανε την γυρα του και καλως η κακως δεν του ανοιγε δρομο,ο φιλος κορολλακιας γιατι πηγε να τον πιεσει?Να τον πεταξει αυτος εκτος?Γιατι?Για να δειξει οτι ειναι καλυτερος??
Σκεφτειται λιγο ρε παιδια πριν τα γραψετε!
Παντα φιλικα και δεχομαι να ακουσω που εχω κανει λαθος.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick-K
Καλά τι μ@λάκες που υπάρχουν!!??
|
Eλπιζω να διαβασες τι εχω γραψει περι την αποψη μου για μ@λ@κες στην εκαστοτε πιστα.