Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 154
COROLLA FESTIVAL
Καλησπέρα , ρίχνω αυτή την ιδέα και ρωτώ εάν υπάρχει η δυνατότητα να
διοργανωθεί μια τέτοια εκδήλωση. Να βρούμε ένα τεράστιο χώρο π.χ αεροδρόμιο
Ελληνικού και να τον γεμίσουμε με corolleς , όσες πιο πολλές μπορούμε.
Να έχουμε και βραβεύσεις, την πιο παλιά ,την πιο τούμπανο,την πιο γρήγορη, κλπ κλπ. Θα χει φάση . Τι λέτε ?
Δύναμη Σεβασμού: 151
πολύ καλή σαν ιδέα αλλά η υλοποίηση του εγχειρήματος δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση νομίζω...κυρίως από θέμα εξόδων. ποιος θα αναλάβει μια τέτοια διοργάνωση...
Ροπη ειναι το ποσο μακρια θα πας τον τοιχο οταν τον χτυπησεις.
Φαντάζομαι τα έξοδα , θα είναι η παραχώρηση του χώρου και με τόσα μέλη
αν τα μοιραστούμε πιστεύω δεν θα είναι και κανά τρελό ποσό.
Αν μαζευτεί λαός θα τσιμπήσουν και τίποτα χορηγοί για να προσφέρουν και αυτοί.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 300
wangan meeting γινονται στο escape center στο Ιλιον πλαι στο παρκο Τριτση
Το παρκινγκ ειναι ανοιχτο και δεν νομιζω να υπαρχει καποιο κοστος.Εχουν ηδη γινει τετοιες συναντησεις με πολλα γιαπωνεζικα και μαλιστα αρκετες corolla /starlet...To επομενο meeting ειναι στις 5 Ιουλιου 4.00 μμ
Iσως να μπορει να διοργανωθει κατι παρομοιο καθαρα για corolla.... και εχεις ακριβως διπλα σου καφετεριες εστιατορια να περασεις καλα σαν after-event..
Mια αλλη συγκεντρωση χωρις ιδιατερο κοστος ειναι στο παρκινγκ του Ιπποδρομου .. απλα εκει ειναι πιο ερημικα ..ειναι ποιο underground μερος για συναντηση .. εξαρταται πως την φανταζεστε την εκδηλωση βεβαια
Δύναμη Σεβασμού: 1029
Πριν λιγο καιρο ειχε γινει Japan meeting στο παρκινγ στο Ελληνικο και ειχε παρα πολλες corolles και παρα πολλες τουμπανα. Ειχε και drift cars, πολλα αλλα καλα και ηταν εκει και αλλα club απο αλλες Japan μαρκες, ειχα παει και εγω κη φαση ητανε.
Δυστυχως ειναι δυσκολη η διοργανωση οταν δεν υπαρχουν χορηγοι.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι οτι τα φορτωμενα αμαξια και μηχανες που εμφανιστηκαν σε αυτες τις συναντησεις - show τα πιο πολλα εχουν κλαπει σημερα και εχω αρκετα παραδειγματα ..
Δεν χρειάζεται πολλές φιέστες, καλή πρόθεση και παρειστικό κλίμα....... και μια
ψησταριά που θα τη φέρω εγώ . Ο χώρος πιστεύω είναι το πιο σημαντικό, να μην
στοιχίσει πολύ και φυσικά να βολεύει τα περισσότερα μέλη.
Δύναμη Σεβασμού: 1029
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
Το μεγαλυτερο προβλημα μου ειναι οτι τα φορτωμενα αμαξια και μηχανες που εμφανιστηκαν σε αυτες τις συναντησεις - show τα πιο πολλα εχουν κλαπει σημερα και εχω αρκετα παραδειγματα ..
Σοβαρα μιλας? δεν το γνωριζα αυτο! εχω διαβασει για πολλες κλοπες στο Facebook αλλα δεν ξερω αν αυτοι ειχαν εμφανιστει καπου.