Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 385
Νέο κατάστημα
Η Crepaland, η μεγαλύτερη αλυσίδα κρέπας στην Ελλάδα είναι έτοιμη να προσθέσει στην οικογένεια της ένα ακόμη κατάστημα. Πιο συγκεκριμένα την προσεχή Πέμπτη 12/07/2007 ένα εξαιρετικά μοντέρνο και σύγχρονο κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας 9 στον Κορυδαλλό θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο καταναλωτικό κοινό. Είναι το πρώτο μαγαζί της αλυσίδας στα δυτικά προάστια της Αττικής και για αυτό είμαστε όλοι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι.
Στο μεταξύ ξεκίνησε με ιδιαίτερη επιτυχία απο την περασμένη Πέμπτη το κατάστημα του κ. Λευτέρη Πανταζή στο Κολωνάκι. Το μαγαζί βρίσκεται στο σημείο που επι σειρά ετών στεγάζοταν τα παλιά "νούφαρα".
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 456
Καλορίζικο φίλε μου και το σημείο που ανοίγεις είναι πολύ καλό
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 385
Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους παρα πολύ, αλλά πρέπει να κάνω μια διευκρίνηση που έχω κάνει και στο παρελθόν. Όταν ανοίγει ένα κατάστημα με την μέθοδο Franchise, δεν σημαίνει οτι το κατάστημα αυτό είναι δικό μου. Εγώ απλά είμαι ένας συνδετικός κρίκος και στέλεχος που συνεισφέρει στην σωστή λειτουργία του καταστήματος και όχι μόνο. Και πάλι σας ευχαριστώ θερμά.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 913
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Όταν ανοίγει ένα κατάστημα με την μέθοδο Franchise, δεν σημαίνει οτι το κατάστημα αυτό είναι δικό μου. Εγώ απλά είμαι ένας συνδετικός κρίκος και στέλεχος.
Σπυρακο αυτα που ξερεις να τα ξεχασεις...
Ετοιμασε τις κρεπες...
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων