Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 238
Σφουγγαράκια Αυτοκόλλητα - Για μόνωση
Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω αυτά τα αυτοκόλλητα σφουγγαράκια που έχει η αντιπροσωπεία με τα οποία μπορώ να μειώσω κάποια από τα κτυπήματα που ακούω μέσα στο ταμπλό. Είχα δει ότι έχουν λορίδες αλλά και μεγάλα κομμάτια το οποία έκοβαν με ψαλίδι.
Επίσης που μπορώ να βρω τα κλιπάκια που συγκρατούν το cd player στην επάνω πλευρά ? Εκτός από να τα παραγγείλω στη toyota...
Σκοπεύω σύντομα να βγάλω το CD player για να βάλω ένα αντάπτορα για Line-in και μια και θα κάνω την εγχείριση να μονώσω και ότι μπορέσω...
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
Αυτά τα αυτοκόλλητα σφουγγαράκια θέλω κι εγώ. Σκοπεύω να ρωτήσω σε κάποια τουοτα και πιστεύω να μου δώσουν. Εκεί μάλλον θα βρεις. Αλλιώς σε κάποιο κατάστημα με ηχοσυστήματα που μπορεί να βάζουν μονωτικά υλικά ή σε κανένα ταπετσέρη. Πάντως να ξέρεις πως αν βάλεις τέτοια σφουγγαράκια θα εξαφανιστούν οι θόρυβοι για λίγο και μετά...ξανα πάλι. Για τα κλιπάκια ρώτησα σε δύο μεγάλα καταστήματα με ηχοσυστήματα και μου είπαν να πάρω από τουοτα. Αλλά δε μπορεί και κάπου αλλού θα υπάρχει.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 408
Ρε Κώστα 1 εκ είναι οκ. Κάποτε που μου βάλανε σε μια αντιπροσωπία πιο λεπτό ήταν. 1 εκ είναι υπεραρκετό εκτός αν έχεις σκοπό να μονώσεις όλο το αμάξι κα θέλεις πάχος...που πλάκα πλάκα δε θα ήταν κακή ιδέα...