Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1243
Re: Engine Updates
Αραγε ποσοι σε 101 εχουν 20v? να δουμε σχολια φωτο κτλ. μονο εγω και ο φανης?
εχει λυσει ποτε κανενας σασμαν να μαθουμε τι και πως σχετικα με την χελωνα και τι αναλωσιμα θελει αν λυθει? 8)
Ευχαρίστησε: 10
αφου δε θα το κανεις ετσι θα το κανεις σαν το δικο μου τοτε . δες την φατσα μου στο νικελωμα της εξαγωγης. χα χα χε χε (σημ το αμορτισερακι στο καπο ειναι πιστο αντιγραφο απο την ιδεα και το αυτοκινητο του φανη )
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 844
Φιλε Πανο κοιτα το νικελωμα της εξαγωγης και πες μου αν κανω λαθος.Μες την κακια φαινεσε εχεις παρει και σοβαρο υφος.Δικε μου σε ειδα και τρομαξα!!!Πλακα κανω ρε
βασιλη που χαθηκες? ηθελα να σου πω οτι αν θελεις να ασχοληθεις μπορει να γινει ομορφη και σωστη δουλεια με την φιλτροχωανη σου αν θες και εχεις κεφι και μερακι για δουλεια!!! ειδα οτι εχεις χωρο