Ναι φυσικα και ξερω την αναλογια κιλλων ανα ιππο και το εχω πει και γω αρκετες φορες!Απλα καμια φορα η θεωρια απο την πραξη μπορει να απεχει για διαφορους λογους οποτε το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ειναι αυτο που μετραει!
Το POWER φυσικα και το αγορασα οπως παντα , αν και τελευταια <τραγουδαει> καπως <φαλτσα> με αυτα που δημοσιευει και ΚΥΡΙΩΣ γραφει αλλα τελοσπαντων δεν υπαρχει και κατι καλυτερο!
Απλα ανεφερα για τον
τελειο δρομο μπαινοντας Βολο γιατι εγω εκει δεν σπινιαρα ουτε δευτερα και ετσι εφαγα μια <ΚΛΩΤΣΙΑ> επιταχυνσης και τα υπολοιπα αναμενομενα!Σε αντιθεση αν ηταν λειος ο δρομος το LEON με τα τοσα ηλεκτρικα μπορει να βοηθιοταν περισσοτερο!Αλλα ΔΕΝ ΗΤΑΝ!ΧΑ!
Να πω οτι βγαινοντας απο Βολο στην Λαρισης στο υψος της SHELL στο φαναρι μπροστα στην Εθνικη Τραπεζα ο δρομος ειναι γυαλι και σπινιαρω μεχρι 4η και 170 χιλ.μπροστα στην EUROBANK(διασταυρωση με Αγ.Αναργυρους) κανενα βραδυ που γυριζω σπιτι και ο δρομος ειναι αδειος!
Τι και αν φοραω 17αρες με TOYO R888 (205/40/17)προσπαθουν τα καημενα να βοηθησουν αλλα η δυναμη τα ξεφτειλιζει σε τετοιο δρομο!
ΥΓ. Που να σηκωσεις πιεση και πανω απο 1.6 Νικο να δεις τι κανει αυτη η τουρμπινα!Το βλεπω εγω στην FIATARA μου στο 1.6 τι κανει και ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ!