Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 27-06-09, 22:49
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δημητρη αν το golf ειναι μαμα και το rallye 170 αλογα δεν υπαρχει επαφη μεταξυ τους μιλαμε για κολωνες διαφορα,δεν γινεται να σφαζεται και με τους 2!!!Αποκλειεται να ηταν μαμα τοτε το gt η να δηλωνε οτι ηθελε το rallye που μου φαινεται και πιο πιθανο...
Θα συμφωνησω μαζι σου οτι δεν επρεπε να εχει συμμετοχη με το rallye αν κοβεται με το γκολφ υπο φυσιολογικες παντα συνθηκες. Τωρα αν ηταν κουλοι αυτοι με το rallye δεν θα μου εκανε και μεγαλη εντυπωση...

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Παλιά 27-06-09, 22:56
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μισο μπερδευτηκα. Δηλαδη μαμα GT το χει το 20ν ή οχι?
Αυτο το ξερει ο φιλος αν εχει ανοιξει με gt,που ειπε οτι ανοιξε και οτι πηγαιναν παρεα αναλογα τις αλλαγες πεταγοταν μια ο ενας μια ο αλλος.Μετα ομως ειπε οτι παει μαζι και με 170αρια ραλλακια...Ελα ομως που ραλλυ με 170 αλογα με golf gt μαμα δεν υπαρχει καμια μα καμια επαφη μεταξυ τους...Δεν γινεται να πηγαινει το ιδιο με 2 αμαξια που μεταξυ τους εχουν διαφορα το χαος!

すべてはバランスについてです
Παλιά 28-06-09, 05:17
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιατι σου φαινεται λογικο να πηγαινει το corolla με το ραλλυ μαζι?τουλαχιστον το gt εχει παντου δυναμη.
Παλιά 28-06-09, 13:15
Το avatar του χρήστη PANOS COROLLA E11
PANOS COROLLA E11 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΧΑΪΔΑΡΙ
Δύναμη Σεβασμού: 214
PANOS COROLLA E11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
δεν αναφερα οτι το gt ηταν μαμα ακουγωταν δυνατο τουρμπισμα και ουτε συγγρινω μαμα gt με rallye εννοειτε πως το rallye ειναι μπροστα αλλα ημαρτον ρε παιδια δεν μιλαω οτι ανοιξα εκκινησεις ποτε δεν ανοιγω εκκινησεις γιατι δεν κανω καλη αλλαγη 1η 2α δεν το εχω μαθει ακομα το αμαξι στα ξεκινηματα ολλα τα ανοιγματα μου ειναι ρεπριζ εκει φενεται η δυναμη στο αυτοκινητο
Παλιά 28-06-09, 13:18
Μέλος

και οσοι νομιζεται οτι τα 170αρια rallye εχουν ρεπριζ ειστε γελασμενοι επειδη ειχα εναν τετοιο κουβα 160 αλογα ειναι χρεπια εχουν μονο εκκινησεις 0-100 και 0-200 αν πανω σε ενα τετοιο ανοιγμα αφισεις για οποιοδηποτε λογω το γκαζι και το ξαναπατησεις κλ@νε! πατατες δεν παει κανει ενα σπαστικο θορυβο και τσουλαει σιγα σιγα δεν εχει δυναμη ρεπριζ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 28-06-09 στις 15:08.
Παλιά 28-06-09, 13:48
GMASTER6 Offline:
Moderator

Mε αυτον με το gt μιλησατε η ανοιγατε ο καθενας μονος του?Εμαθες τι φοραγε πανω?Το ts που ειπες οτι ανοιξες και σου φευγε 4ες ουτε αυτο μαμα να φανταστω?

すべてはバランスについてです
Παλιά 28-06-09, 14:50
Μέλος

πες μου ποιος φανατικος με τις κοντρες εχει μαμα αυτοκινητο ειναι πολυ λιγοι αυτοι που κινηγουν κοντρεσ και ειναι μαμα εκτος απο αυτους που εχουν απο το εργοστασιο γρηγορο αμαξι με σχεδον κανενα μαμα αμαξι δεν εχω ανοιξει δεν εχει τυχει
Παλιά 28-06-09, 15:11
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 482
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κοιτα για να εισαι κοντα στο gt πρεπει να ειναι απειραχτο το gt.εξαλου πολυ δεν το πειραζουν μην σπασει ετσι δεν ειναι gmaster?
Παλιά 28-06-09, 16:00
Μέλος

δηλαδη JASON θεσ να μου πεισ πωσ ενα απυραχτο gt ειναι κοντα σε rallye εφ'οσον ειμαι κοντα και στο ενα και στο αλλο!!!! το ερωτημα μου ειναι ποσα αλογα μπορει να ειχε το gt για να ειναι διπλα μου;;;; οταν εγω τρωω ενα προφιλακτηρα και κατι απο ραλι 170 αρι. δεν γινονταιν αυτα το gt οτι και να πουμε δεν ηταν μαμα και μπορουσε να φαει μικρη διαφορα σε ανοιμα με το ραλι που εβαλα εγω....
Παλιά 28-06-09, 18:09
GMASTER6 Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason Εμφάνιση μηνυμάτων
κοιτα για να εισαι κοντα στο gt πρεπει να ειναι απειραχτο το gt.εξαλου πολυ δεν το πειραζουν μην σπασει ετσι δεν ειναι gmaster?
Ετσι ακριβως!Κανε μια βολτα απο τις μαντρες να δεις ποσα gt θα πετυχεις Τυχαια καταργησαν τον 170αρη αλλωστε μετα απο τοσο μικρο διαστημα παραγωγης??

Φιλε πανο απο οτι καταλαβαμε ανοιγεις με τυχαια αμαξια που πετυχαινεις στο δρομο...Οταν κανεις τυχαια ανοιγματα ομως δεν ξερεις αν ο αλλος το παταει ποσο το παταει,τι ταχυτητα εχει μεσα,πως αντιδραει ο αλλος κλπ.Ετσι συμπερασματα σαφως και δν μπορεις να βγαλεις,απλα ειναι ενα τυχαιο ανοιγμα που εκανες με αυτο το αποτελεσμα.Οσο για το 170αρι ραλλακι επειδη μερικοι περνανε τα αλογα για στραγαλια σιγουρα δεν ηταν τοσο γτ πιστεψε με καλο 170αρι ραλλακι παιζει σε αλλη κατηγορια και δν κλανει πατατες οπως λες...Οπως επισης το gt αν ηταν προγραμματισμενο δεν υπηρχε περιπτωση να εισαι καν διπλα του ειδικα απο ρεπριζ που λες οτι ανοιγεις...Σκεψου λιγο και συ τα αποτελεσματα και θα δεις οτι ολα μαζι δεν στεκουν

Υ.Γ.Δεν αμφισβητω τα αποτελεσματα σου απλα κρατα μια πισινη σε τετοιου ειδους ανοιγματα οπως επισης και το τι φοραει ο αλλος καθε φορα στο αμαξι του

すべてはバランスについてです
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,17434311 seconds (78,51% PHP - 21,49% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:40.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com