Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh";p="
προφανός αναφέρεται για μέσα στην Αθήνα.τα 120 μου φαίνονται λογικά γιατί δεν νομίζω εντός αθήνας να 200αρίζεται εσείς(ανάλογα πάλι με το δρόμο).επίσις επειδή το έχετε πρίξει το παλικάρι θα ήθελα να τονίσω κάτι.υπαρχουν κάποιοι που βάζουν ένα μοτέρ καλήτερο για να έχουν επιδόσεις όταν τις χρειαστούν.πχ εγώ αν είχα τώρα το 20ν θα έκανα πιο εύκολα τις προσπεράσεις στον παλιό προς Χαλκίδα και σε κάποια σημεία που παίζω λόττο τη ζωή μου για να περάσω δεν θα το σκεφτόμουν.κάποιοι άλλοι ασχολούνται μόνο με τα απόλυτα νούμερα και καλά κάνουν.
ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
φιλικά κων/νος
|
φίλε Κων/νε
όλοι εμείς που πήραμε την ts, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν την πήραμε να πηγαίνουμε από φανάρι σε φανάρι με 120, έξαλου η δύναμη του κινήτηρα είναι μεγάλη, το στήσιμο της όχι αρκετά καλό(αρκετο σπινιάρισμα)
την αγοράσαμε όταν βρεθούμε και εμείς σε κάποιο επαρχιακό δρόμο να κάνουμε ένα κατεβασμα και να προσπεράσουμε άνετα και με ασφάλεια.
Λοιπόν και επειδή εμείς έχουμε κάνει τις επιλογές μας, μάλλον κάποιοι άλλοι μας έχουν πρήξει τα ταμπολίνια μας.
εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθούν να μου αποδείξουν ότι ο 20V είναι ποιό δυνατός από τον VVTL-i, ή ότι η κάροτσα της corolla είναι μάπα και δεν πάει με τον συγκεκριμένο κινητήρα.
Γιατί δεν μας λένε με ποιόν κινήτηρα πιστεύουν ότι θα είχαν καλύτερες αποδόσεις πάνω στο αμάξωμα τους?
ή πίστευουν ότι αν φορούσε η Ε12 20V θα πήγαινε καλύτερα.