Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Παλιά 03-01-06, 19:01
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Χαιρετε και καλη χρονια και απο εμενα. Την Κυριακη που βγηκα για κεφεδακι παρατηρησα οτι η Βεικου ειχε ορεξη για καταστασεις ανεβασμενης αδρεναλινης. Ξεκιναω στο ρευμα προς Κυψελη και μετα κανω αναστροφη. Καπου εκει και περνωντας τη διασταυρωσει Βεικου Τραλεων Ανεβαζω λιγο ρυθμους. Πισω το τζαμι ειναι τιγκα στην υγρασια. Καποια στιγμη ερχεται απο πισω μου ενα κατι σαν fiat punto ατμοσφαιρα θα το περιεγραφα. Ειχα κολλησει στον μπροστινο και ο αλλος με πηγαινε προφυλακτηρα. Καλα λεω, εστι εισαι, τερμα τα καλα παιδια. Ριχνω σε δευτερα, Παταω τερμα το γκαζι κανω και μια σφυνα. Τα 100 ερχονται γρηγορα αλλαγη σε τριτη 120 χιλιομ. Βλεπω πισω πουθενα ο τυπας. περιμενω δεν ου ξανακολαει. Ακομα ενας που υποταχθηκε στη δυναμη κορολλα. Κανω παλι αναστροφη και βλεπω ενα celica που ειχε τα διακριτκα sainz. Καλα λεω καγκουρας πρεπει να ειναι. Σκαω απο πισω ανοιγει πουθενα τσουφ πουθενα αποιγμα και εγω ακομα απο πισω. Λογω κινησης του κανω νοημα να παμε δεξια. Ο τυπος συνεχισε. ΔΕυτερη "γιουτσα" Ε μετα σαν παιδι και εγω το μαλακισα. Βρισκω ενα couper S Κολλαω απο πισω στο φαναρι. Ανοιγει αυτος μου κανει 4-5 αμαξια διαφορα μεχρι να ανοιξω αλλα μετα η διαφορα ανοιγε πολυ αργα για αυτον. Αυταπατες δεν ειχα. Κερασακι στην τουρτα ενα S3 που μας προσπερασε και τους 2 αφηνοντας διπλα μας ενα βασιλικο σκασιδι απο εξατμιση
Παλιά 04-01-06, 08:40
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Ρε παιδια εχετε μπερδεψει την ............ με τη βουρτσα.Χλαρωστε λιγο.Η θεματικη ενοτητα λεει φιλικα ανοιγματα και οχι φιλικα μαχαιρωματα.Εχετε ξεφυγει εντελως απο το θεμα.Μηπως να γινοταν καλυτερα ολη αυτη η συζητηση που εχετε ανοιξει στις 20βαλβιδες διαφωνιες;

Φιλικα Νικος.
Παλιά 04-01-06, 11:09
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Άντε πες τα ρε Νίκο και εσύ που είσαι υπερκυβισμένος και σε φοβούνται/σέβονται γιατί εμάς τους 1400ρηδες μας γράψανε στα τομπολίνια τους...
Παλιά 04-01-06, 13:01
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Άντε πες τα ρε Νίκο και εσύ που είσαι υπερκυβισμένος και σε φοβούνται/σέβονται γιατί εμάς τους 1400ρηδες μας γράψανε στα τομπολίνια τους...
Eγινε........... κανονίστε να τπ σκίσετε/σκίσουμε πάλι το θέμα!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 06-01-06, 01:16
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Λοιπον,εμφυλιος πολεμος με αδελφοκτονες προθεσεις βλεπω.Βρε ειστε καλα, η φαγατε τιποτα μεταλαγμενα χοιρινα.Ακομα και με τον ιδιο σας τον εαυτο να κανατε κοντρα,αποκλειετε να πηγαινατε το ιδιο,η θα χανατε(1-2 καροτσες)η θα κερδιζατε(το ιδιο).Εδω πρεπει να κραταμε την σημαια της ΤΟΥΟΤΑ ψηλα και να γραφουμε τη κανουμε σε σχεση με τον ανταγωνισμο και οχι να τρωγομαστε μεταξυ μας.Τελος, δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι θελουν να αποδειξουν κατι,σε ποιον και γιατι.Το αυτοκινητο το φτιαχνεται για εσας,να ευχαριστη εσας, η τους αλλους,εγω παντος εσκασα 700ευρα για τις αντιστρεπτικες, οχι για να κανω αναβασεις, αλλα για ΠΑΡΤΥ μου(οπως και οτιδηποτε εφτιαξα, η φτιαξω στο αυτοκινητο),για να το παρνω το ελευθερο χρονο μου και να ξεδινω,να ευχαριστιεμαι
Παλιά 06-01-06, 02:57
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ηρακλη θα βαλω μπουζοκαλωδια MSD.βρηκα. και ψαχνω και τα υπολοιπα καλουδια του ρευματος
στο θεμα μας τωρα. πηγα σημερα κατα τις ενιαμιση για αεροδρομιο. χτυπουσα κατι 220 225 δεν ακουγα τον παραμικρο θορυβο η κραδασμο και το ευχαριστιομουν στην αττικη οδο. οταν ειναι η στροφη(πεταλο) η αριστερη η καλη οπως ερχεσαι απο αθηνα και πας για αερολιμενα ημουν αριστερα εβλεπα τηλεοραση χαλαρα με 140 κατι και εστριβα. κοιταω καθρεφτη και βλεπω κατι φωτα να ερχοντε σφαιρα. για να μην του χαλασω τη στροφη εκανα δεξια με τη μια και με περναει ενα κοκκινο focus με πινακιδες απο πατρα. πρεπει να πηγαινε 165+
μετα στο ισιωμα κοβει περιπου 145. τον περναω απλα υσηχα και χαλαρα χωρις παρατραγουδα. κοιταω καθρφτη να δω που σκ@τ@ ειναι και βλεπω δυο φωτα να ερχοντε μαλλια. υπολογισα απο τον καθρηφτη παντα οτι ηταν πισω 150 μετρα τουλαχιστον αλλα ερχοταν καλα.....
τον υποτιμησα ομως και δεν ανοιξα με τη μια ωστε να τον εχω διπλα μου να δω τι παιζει. πηγαινα με 160 κατι και με περναει με λιγα παραπανω. ωπ λεω....... επιτελους τσιμπησε. κατσε να παω να δω τι σαργο επιασα. κατεβαζω τεταρτη παταω και πλησιαζω. περασαμε τα 200 πηαγαιναμε μαζι αλλα ολο και πλησιαζα
αυτον τον κοβω οτι μεχρι εκει ηταν αντε 215. χαζευα το focus επειδη ηταν ομορφο και με ξυπνησαν οι κοφτες οτι πρεπει να βαλω και πεμπτη. την βαζω βιαια και φανηκε εκει ειδικα οτι τον ειχα.ειχα κανει τη μαλακια και δεν πατησα απο την αρχη. ηθελα να δω απλα πως θα τον περναω. πιστευω οχι χαλαρα αλλα τον περασα αερα. φτασαμε αεροδρομιο και ηταν πισω περιπου 4 κενες. επειδη εγιναν παρα πολλες κουβεντες εδω μεσα ηθελα να σιγουρευτω τι ηταν. ηταν η πρωτη φορα που σταματησα εγω προσωπικα αυτοκινητο(ισως εχει γινει καμια φορα ακομα αλλα δε θυμαμαι ρε παιδια) του βγαζω αλαρμ του κουναω το χερι σταματαει διπλα μου τον κοιταω(ολο οργανακια στις κολωνες ηταν) και τον ρωταω φιλε τις εχεις εκει μεσα? μου λεει 1600. ανοιγωκλεινω τα ματια και του λεω με σιγουρο υφος , αποκλειεται. μου λεει εσυ τι εχεις? του λεω αν μου πεις αληθεια θα σου πω. μου λεει 2000.του λεω ε? 2000 μου λεει με τα 170. του λεω οκ να σαι καλα και καλη χρονια. αμεσως με ρωταει εσυ τι εχεις? του λεω 1600 ατμοσφαιρα(δεν ειπα 20v). και εκλεινα το τζαμι. και μου λεει εχω το 2000 αλλα με τα 130 αλογα και οχι με τα 170.
τι σκατα ειχε μεσα? με μπερδεψε ο ατiμος. βαγγελη ψαξε ολη την πατρα και μαθε τι φοραει γιατι αν ειναι 130 παει θα ξεφτιλιστουμε απο το νικο. αν ειναι 170(που τοσο το εκοψα) εχει καλως καλα παμε!!!!
ομως τι πιστευετε οτι ειχε μεσα?
130 η 170 αλογα?
Παλιά 06-01-06, 15:04
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παιδια εγω λεω αυτο το θεμα να το λυσουμε στο δρομο!!Γιατι δεν κανονιζουμε μια ημερομηνια να μαζευτουμε ολοι μαζι νσ μπουνε και οι 13αριδες στην μεση[αν θελουν και 2λιτροι(ακους Σπυρο)]σε ενα ουδετερο εδαφος και να βγαλουμε την ακρη?
Υ.Γ.
Πανο 2λιτρο το φοκους 16αρις δεν νομιζω να παει 200+

Παλιά 06-01-06, 16:58
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πανο τα ιδια θα ρωταει και αυτος σε αναλογο τοπικ.Ρε παιδια ηταν 1.6 ή τιποτα αλλο;Αυτα παθαινεις για να λες ψεματα.Τωρα και τι ηταν θα ξεραμε και για το πραγματικο αποτελεσμα.Αν ηταν με τα 170 θα εγραφε πισω ST.Εκτος αν το ειχε ξηλωσει αλλα μα....κας ειναι να δειχνει σαν τα 1.4 αν το βγαλει;Σαν να εχεις EVO και να ξηλωσεις τη φτερουγα!Εγω πιστευω 1.6 ηταν και σου εκανε πλακα!Και αν θυμασαι αν φοραγε δισκους πισω!αν ναι ηταν τουλαχιστον 1.8 και τον ανηφορο.Δεν λες ομως και ποιο μοντελο.Το τωρινο ή το προηγουμενο;Αν ηταν το τωρινο θα σου απαντησω μονομιας,αν ηταν το περσινο ισχυουν τα παραπανω.
Παλιά 06-01-06, 18:53
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μαρμελ στην εθνικη εχω ανοιξη με ενα ST ηταν γεματο και εγω μονοσ δεν κατεβασα ταχυτιτα με 5τη λυπον δυσκολευτικα να τον φτασω πρεπει να ημουν στα 190( απο 140 ανοιξα)οταν το εφτασα μετα εκοψε δεν ειναι αντιπρωσοπευτικο το ανοιγμα και για αυτο δεν το ανεφερα μεχρι τωρα στη περιπτωση σου μαλλον το STειναι 1ον δυσκολα τετοιες ταχυτητες το 130hp και2ον στο διαλογω που ειχατε ο τυπος νομιζη οτι τον κοροιδεβης και για αυτο ειπε 130hp
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 06-01-06, 23:55
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

ρε παιδια νικο-δημητρη δε του ειπα ψεμματα. του ειπα ειμαι 1600 ατμοσφαιρα. επρεπε να πω και βαλβιδες? αυτος γιατι ειπε 1600?γιατι ειπε 170 αλογα και οταν του ειπα 1600ατμοσφαιρα ειμαι το ΄΄κατεβασε στα 130?¨¨ δημητρη 1600 δεν ηταν με τιποτα γιατι πηγαμε 200-220. ειχε δισκοφρενα πισω και μιλαω για το προηγουμενο μοντελο.
οταν ειχαμε σταματησει και αφου τελειωσαμε την κουβεντα μαρσαραμε για να ξεκινησουμε απλα και ακουγοταν διλιτρο ανεβασε αερατες στροφες(ελπιζω να το καταλαβενετε αυτο πως ανεβαζει ενα διλιτρο) το 1800 ποσες εκδοσεις βγαινουν και με ποσα αλογα?εχω ξαναπαει με 1.8 φιλου και ηταν αρκετα πισω...

μια φορα πιο παλια με ειχαν ρωτησει και ειπα 1600 εικοσαβαλβιδο και μου λεει ο τυπος.............
τι? ποιο? ποιο μοτερ ειναι αυτο.που το βρηκες?και παει ετσι? και φυσικα τσαντιστηκα που δεν γνωριζε........

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00

Page generated in 0,18381190 seconds (75,03% PHP - 24,97% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:37.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com